Accesorii masini de spalat rufe

(50 produse)
  50 produse

  Accesorii pentru masini de spalat rufe la cel mai mic pret din Romania

   

  Accesorii masini de spalat rufe la cel mai bun raport calitate pret

   

  Ti-ai achizitionat de curand o masina de spalat rufe si vrei sa o ai timp indelungat? Atunci ar trebui sa ai grija de ea si sa ii cumperi accesorii special create pentru masina de spalat rufe. Pentru rufele delicate care se pot strica la o simpla spalare in masina obisnuita, iti recomandam sa incerci un sac pentru hainele delicate. Spalatul perdelelor nu a fost niciodata mai simplu. Sacul te ajuta sa-ti protejezi hainele, dar iti protejeaza si masina de spalat. 

   

  Daca in gospodarie, pe langa masina de spalat, ai si un uscator de rufe, un kit de suprapunere cu raft extensibil este practic si util pentru depozitarea masinii in siguranta. Retractabil si usoar de folosit, kitul te ajuta sa montezi uscatorul deasupra masinii de spalat pentru ca tu sa te bucuri de mai mult spatiu.

   

  Prelungeste-i durata de viata cu accesorii speciale pentru masini de spalat 

   

  Nu uita ca depunerile de calcar pot deteriora prematur componentele interioare ale masinii de spalat rufe. Adauga pe lista de cumparaturi un filtru anticalcar care mentine rulmentii si elementele masinii in stare perfecta, prin eliminarea depunerilor de calcar si prin tratarea apei.

   

  Alege masina de spalat ideala si comanda acum!

   

   

  Intrebari frecvente

  La noi pe site gasesti numeroase accesorii special create pentru masina ta de spalat rufe. Kitul de suprapunere, filtrul anticalcar, cartusul pentru detergent, furtunul de alimentare si piciorusele antivibratie sunt accesorii utile pentru masina de spalat rufe si nu trebuie sa-ti lipseasca.

  Detinatorii de masini de spalat si uscatoare de rufe, se pot bucura de mai mult spatiu prin suprapunerea acestora. Kitul vine in ajutorul lor, deoarece este foarte usor de folosit, retractabil si garanteaza stabilitate pentru ambele aparate in timpul functionarii. Potrivit pentru masinile de spalat cu incarcare frontala, incarcarea si descarcarea masinii se face mult mai usor.