Cod produs: ADWUSBN10

Adaptor USB Wireless ASUS Nano USB-N10, 150Mbps, negru

23,52
-25%
17,64 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Extrem de compact si puternic

  USB-N10 este cel mai mic adaptor wireless USB din lume, cu o lungime de doar 3 cm, ceea ce il face extrem de usor de transportat si va ajuta sa economisiti spatiul. Corpul dintr-o singura bucata, rezistenta superioara si dimensiunile reduse elimina nevoia deconectarii.

   

  Interfata de calitate superioara ASUS EZ N

  ASUS USB-N10 ofera o performanta wireless superioara pentru PC-ul vostru, in comparatie cu vechea tehnologie wireless 802.11g. Foloseste o antena de calitate superioara de tip MIFA pentru a permite streaming HD de calitate buna si o acoperire wireless extinsa. De asemenea, pe langa faptul ca interfata 802.11n va ofera o latime de banda si acoperire suficiente, este compatibila cu tehnologiile anterioare implementate in retelele 11g si 11b.

   

  Suport PSP Xlink Kai

  Asemenea modelului USB-N13, USB-N10 ofera suport pentru interfata PSP Xlink Kai, permitandu-va conectarea la jocuri multiplayer pe Internet, nu doar in reteaua locala (LAN).

   

  Design creativ al antenei

  Spre deosebire de majoritatea adaptoarelor USB wireless, in cazul carora antena este inserata direct pe PCB, modelul UBS-N10 ofera un set de antene MIFA integrate chiar in conectorul USB, ce permite atingerea unei dimensiuni mai mici, dar extinderea razei de transmisiune wireless.

   

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Include taxa verde: 0,75 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4
  1

 • Intrebari
  4