Anvelopa all season NOKIAN Seall SeasonProof 185/65 R15 88H

Cod produs: CAU123743
Anvelopa all season NOKIAN Seall SeasonProof 185/65 R15 88H
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Producatorul finlandez de anvelope, Nokian, a inceput sa fabrice anvelope auto inca din 1932. Este singurul producator din Europa care detine propriul sau centru de testare pentru anvelopele de iarna.

  La baza conceperii profilelor de anvelope Nokian, atat de vara cat si de iarna se afla SIGURANTA. Cei peste 80 de ani de experienta ne asigura ca anvelopele sunt realizate la cele mai bune standarde. Fabrica finlandeza este renumita pentru gama excelenta de anvelope de iarna, care obtine in mod constant rezultate remarcabile in teste, dar nu trebuie sa uitati de modelele de anvelope de vara!

  Profilele de vara Nokian ofera performante excelente atat pe drumuri uscate cat si pe drumuri umede. Pe langa o experienta de conducere precisa si stabila, puteti experimenta un grad ridicat de confort, zgomot redus si manevrabilitate excelenta. Pentru conditii de drum care se schimba rapid vara, Nokian poate fi un partener excelent datorita aderentei excelente indiferent de conditiile meteo. Calitatea pneurilor este sustinuta si de testele auto, unde se pozitioneaza printre anvelopele premium.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  1 intrebare

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020