Cod produs: CAU6002008199

Anvelopa iarna DEBICA Frigo 2 195/65R15 91T

239,90 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Compania de anvelope Dębica S.A. este un producator polonez de anvelope pentru autoturisme, camionete si camioane. Din 1995 concernul american The Goodyear Tire & Rubber Company a devenit investitorul strategic in Companie si in prezent detine indirect, prin Goodyear Holdings S.à r.l cu sediul in Luxemburg aproximativ 87,251% din capitalul social al Societatii.

  Compania produce anvelope atat ale marcii proprii Dębica, cat si ale altor marci ale concernului Goodyear, inclusiv Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava. In plus, anvelopele Debica sunt produse de alte unitati de productie detinute de Goodyear. Compania de anvelope Dębica S.A. este, de asemenea, un producator de membrane de intarire pentru productia de anvelope.


  Frigo 2

  Frigo 2 este cea mai populara anvelopa de iarna Debica. Anvelopa este conceputa pentru masini de oras, masini compacte si de clasa medie. Frigo 2 este o alegere excelenta pentru soferii care apreciaza confortul si pretul rezonabil.

  Constructia anvelopei ofera un kilometraj lung si o conducere confortabila in conditii de iarna.

  Suprafata optimizata a amprentei anvelopei are ca rezultat o aderenta buna pe drumurile de iarna.

  Modelul directional al benzii de rulare cu caneluri largi disperseaza eficient apa si namolul, reducand riscul de acvaplanare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.88
  17

 • Intrebari
  3