Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T

Cod produs: CAU547582
Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T
Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T
Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T
Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T
Anvelopa vara DEBICA PASSIO 2 185/60R14 82T
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Compania de anvelope Dębica S.A. este un producator polonez de anvelope pentru autoturisme, camionete si camioane. Din 1995 concernul american The Goodyear Tire & Rubber Company a devenit investitorul strategic in Companie si in prezent detine indirect, prin Goodyear Holdings S.à r.l cu sediul in Luxemburg aproximativ 87,251% din capitalul social al Societatii.

  Compania produce anvelope atat ale marcii proprii Dębica, cat si ale altor marci ale concernului Goodyear, inclusiv Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava. In plus, anvelopele Debica sunt produse de alte unitati de productie detinute de Goodyear. Compania de anvelope Dębica S.A. este, de asemenea, un producator de membrane de intarire pentru productia de anvelope.

  Noile anvelope de vara DEBICA Passio 2 au fost create pentru masinile medii si mici ai caror soferi doresc performante ridicate in anotimpul cald la un pret mic. Banda de rulare a acestor anvelope DEBICA Presto este prevazuta cu umeri largi si solizi pentru a face fata temperaturilor ridicate si pentru a oferi rigiditatea si stabilitatea optima in viraje la viteze crescute.


  Anvelopa de vara DEBICA Passio 2 pentru autoturisme este o anvelopa de Vara. Anvelopele de vara au un comportament foarte bun pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pe carosabil acoperit de gheata sau zapada. Fiind proiectate sa reziste la temperaturile ridicate din perioada verii, vor deveni mult prea rigide la temperaturi mai mici de 7°C. Rigiditatea anvelopelor scade aderenta si afecteaza gradul de manevrabilitate al masinii.

  Passio 2

  Unul dintre cele mai populare modele de pe piata. Anvelopa ofera o manevrabilitate buna si un kilometraj bun. Produsul este recomandat in special persoanelor care apreciaza alegerea economica si confortul.

  Noul model al benzii de rulare cu caneluri largi circumferentiale si laterale imbunatateste parametrii lui Debica Passio 2 pe carosabil umed si creste rezistenta la acvaplanare.

  Aranjarea optima a blocurilor de rulare garanteaza un kilometraj extins.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020