Anvelopa vara NEXEN N'Blue HD+ 185/65R15 88H

Cod produs: CAU16637
Anvelopa vara NEXEN N'Blue HD+ 185/65R15 88H
Anvelopa vara NEXEN N'Blue HD+ 185/65R15 88H
 
209,90 lei
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Anvelopa Vara NEXEN Nblue-HD+ 185/65R15 88H

  • Utilizare : Vara
  • Profil : Nblue HD Plus

  Marca Nexen apartine Nexen Tire, companie fondata in 1942 si recunoscuta ca fiind prima firma coreeana de anvelope. Numele Nexen este o combinatie de doua cuvinte sugestive (next si century) care concentreaza esenta brandului: orientarea permanenta catre viitor. Nexen detine in Coreea de Sud, China si Cehia unele dintre cele mai moderne si inalt tehnologizate fabrici de anvelope pe plan mondial.

  Printr-o strategie de dezvoltare continua care include un control strict al calitatii, sunt obtinute produse cu un raport calitate pret excelent, caracteristica evidentiata si de testele efectuate de presa de specialitate, dar si de popularitatea acestei marci, aflata in continua crestere in Europa.

  Programul Nexen pentru obtinerea contractelor de echipare originala se dovedeste un real succes, anvelopele marcii din Coreea devenind alegerea pentru prima echipare pentru masini precum Dacia Lodgy sau Dokker, VW Caddy si Polo, Skoda Octavia, Rapid si Fabia, dar si Porsche Cayenne, ca sa mentionam doar o parte din portofoliul OE Nexen.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.5
  2 recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020