Cod produs: BARPA1

Apa minerala de masa "NOY" bax 0.5L x 12 sticle

14,99 lei
stoc epuizat

Produse Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat
 • Ambalaj original deteriorat.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 14,99
  12,74 lei
 • Ambalaj original deteriorat.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 14,99
  12,74 lei
 • Descriere

  Apa minerala de masa "NOY" bax 0.5L x 12 sticle

  Varianta carbogazoasa a apei din NOY este o apa acidulata lejera, datorita concentratiei de 1500 mg/l de CO2. Remineralizarea acesteia are loc dupa toate procesele de filtrare, lasand-o cu mai putin Ca, Na si Mg decat varianta plata.

  Proces tehnologic

  Incepand cu anul 2010, Lavmi Perla a initiat investitia pentru o instalatie medie de imbuteliere a apei din sursa F2, Darmanesti. Suprafata totala de 900 mp cuprinde toate utilajele necesare unei filtrari ireprosabile a apei. Calitatea acesteia este deja superioara, deoarece provine dintr-un foraj de mare adancime.

  Sursa de apa este constituita din acviferul de adancime aflat in proximitatea halei de imbuteliere, exploatat printr-un foraj artezian cu adancimea de 140 m. Forajul are un diametru de 311 mm, cu un diametru al coloanei de 200 mm si un debit de 9,1 mc/ora.

  Toate echipamentele folosite in procesul de extractie si imbuteliere respecta normele in vigoare si se afla in prima parte a vietii, atat din punctul de vedere al utilizarii cat si din cel al noutatii modelelor.

  Produsul final este o apa de masa mineralizata, purificata microbiologic prin procedeul numit osmoza inversa. Etapele acesteia cuprind o filtrare primara, o prima filtrare intermediara, o dedurizare, o a doua filtrare intermediara si o filtrare finala. Elementele de filtrare din inox, cuart, carbune si polipropilena asigura o filtrare completa si obtinerea unei ape pure. La finalul acestor multiple filtrari, apa este stocata intr-un bazin de apa pura, trece prin instalatia de mineralizare, apoi este trimisa catre linia de imbuteliere.

  Deoarece nu exista surse multiple de apa si instalatia este amenajata in imediata apropiere a sursei, riscul contaminarii apei dupa extractie este mult scazut, ca si nevoia de a depozita cantitati mari de produse pentru a asigura un flux constant de aprovizionare.

  Calitatea apei a fost dusa mai departe si in ergonomia ambalajului, reflectata in diametrele mai inguste ale ambalajelor de 0.5, respectiv 2 litri si deschiderile mai mari ale fiecarei sticle. Gandita pentru contexte diverse din viata de zi cu zi, forma celor doua le creste manevrabilitatea si accesul la continut.

  Suma tuturor conditiilor de mai sus, de la tipul sursei, proximitatea acesteia fata de instalatia de procesare, pana la calitatea filtrarii si optimizarea ambalajului, descrie o apa de calitate, “corecta” din punct de vedere fizico-chimic, recomandata pentru un consum zilnic de durata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.33
  12

 • Intrebari
  0