Apa plata

(25 produse)

  Apa plata - pentru o viata sanatoasa

  Apa plata  este o componenta esentiala pentru o viata sanatoasa si o buna functionare a organismul uman, consumul de apa plata are foarte multe beneficii pentru sanatatea noastra. Spre deosebire de apa de la robinet, care trece prin tevile retelei urbane si poate contine urme de clor si alte substante mai putin sanatoase, apa plata este produsa sub control sanitar, ea poate proveni din izvoare sau puturi de adancime verificate si avizate sanitar pentru comercializare si consum. Se recomanda consumul zilnic a cel putin 3l de apa pentru barbati si 2l pentru femei. 

  Comanda apa plata la domiciliu 

  Pe site-ul nostru gasesti o gama foarte variata de apa plata de la apa plata alcalina pana la apa plata cu arome racoritoare de fructe. Alege marca preferata din multitudinea de oferte disponibile precum: apa plata Bucovina, apa plata Borsec, apa plata Dorna, apa plata Aqua Carpatica. Pentru confortul tau alege apa plata in functie volum, de la baxuri cu sticle de 0.25l pana la bidoane de 10l apa plata.

  Comanda acum apa plata  pentru tine si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu cele mai mari reduceri!

  Intrebari frecvente

  In Romania legea prevede ca PH-ul apei plate poate fi redus pana la 4,5. In general ph-ul apei plate este intre 6,5 si 8,5.

  Puteti incepe sa ii dati bebelusului apa plata dupa sase luni. Totusi apa minerala pentru bebelusi este buna atata timp cat nivelul de minerale dizolvate (cum ar fi sodiul si fluorura) din ea este scazut. Principalul lucru de retinut este ca trebuie sa fierbeti apa pe care ati colectat-o dintr-o sursa sigura atunci cand amestecati formula pentru sugari.

  Apa imbuteliata sau plata este apa potabila (de exemplu, apa de fantana, apa distilata, apa minerala sau apa de izvor) ambalata in sticle de apa din plastic sau sticla. Apa imbuteliata poate fi carbogazoasa sau nu.