Cod produs: CMFDSCW830P

Aparat foto digital SONY DSC-W830, 20.1 MP, roz

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Obtineti de fiecare data fotografia dorita

  N-a fost niciodata mai usor sa realizati fotografii si filme HD detaliate. Cu un design compact suficient de mic pentru a incapea in buzunar, W830 dispune de un senzor de 20.1 MP, obiectiv ZEISS cu zoom optic 8x, focalizare automata rapida, stabilizare optica SteadyShot™ si multe alte functii.

   

  Detaliile sunt totul

  Surprindeti frumusetea in fiecare scena cu W830 Cyber-shot™. Un senzor de imagine de inalta rezolutie de 20,1 MP cu focalizare automata inclusa asigura rezultate clare, cu detalii fine, chiar si atunci când actiunea este rapida. Ceva ce smartphone-ul dvs. nu poate oferi.


   

  Aduceti lumea mai aproape

  Mariti cu puternicul zoom 8x si surprindeti scena la o claritate precisa cu ajutorul obiectivului ZEISS.

   

  Filmati si partajati filme HD

  Apasati butonul de filmare pentru a realiza filme HD 720p clare, apoi redati-le instantaneu pentru a retrai momentul cu prietenii.

   

   

  Setari adecvate pentru fiecare scena

  Modul automat inteligent regleaza automat setarile camerei pentru a se adapta conditiilor de fotografiere. Veti obtine rezultate rapide, cu o expunere superba, fara complicatia comenzilor manuale.

   

  Fotografii stabile

  Stabilizarea optica SteadyShot™ reduce efectele micilor miscari si tremurului, si deplaseaza elementele in obiectiv pentru compensare, mentinând claritatea si precizia imaginilor statice si filmelor.


   

  Editare fara eforturi a fotografiilor

  Cu Efectele de infrumusetare puteti edita sau retusa imagini din mers pentru a imbunatati aspectul final al fotografiilor si puteti conferi un aspect proaspat portretelor prietenilor, chiar si la fotografiile cu Vedere panoramica.

   

  Vedeti toata imaginea cu Vederea panoramica 360°

  Atingeti butonul si deplasati camera lateral sau pe verticala. Camera imbina automat o serie rapida de cadre pentru a crea fotografii panoramice care surprind intreaga scena.


  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0