Cod produs: CCV1575

Aparat preparat iaurt JOCCA 1575, 1.2l, 20W, alb-albastru

5.00 din 5 (5 recenzii)
51,97
-30%
36,38 lei
stoc epuizat
  • Descriere

    Aparat preparat iaurt JOCCA 1575, 1.2l, 20W, alb-albastru

    Bucurati-va de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Aparatul pregateste simplu iaurturi fara aditivi artificiali. Astfel aveti certitudinea ca nu consumati aditivi, e-uri ci doar ingrediente naturale. Prezinta comutator pornit / oprit, indicator luminos de alimentare. Include 6 borcane de sticla, 170 ml fiecare. Cupele si capacele sunt apte pentru masina de spalat vase.

    Control automat al temperaturii pentru mai multa siguranta si economii. Modul de preparare a Iaurtului in casa:

    1. Igienizati borcanele acoperindu-le cu apa clocotita mai mult de 1 minut.

    2. Amestecati ingredientele in proportie (20: 1) pe baza urmatoarelor retete intr-un castron mare. Se toarna amestecul in borcanele de 170 ml fiecare.

    3. Configurati timpul de fermentatie in functie de locatie, sezon, vreme si in functie de temperatura ambientala. Daca temperatura este ridicata, timpul de preparare se poate reduce in functie de caz.  Daca temperatura este ridicata, timpul se poate reduce in functie de caz:

    Cand temperatura ambientala este ridicata ( in vara), acest produs se foloseste astfel:

    • Asezati borcanele cu amestecul in aparatul de iaurt, puneti capacul si porniti aparatul de iaurt cu butonul PORNIT / OPRIT;
    • Dupa aprinderea luminii rosii, asteptati 8-10 ore. Dupa acest timp, verificati daca iaurturile s-au omogenizat deja, daca da, opriti aparatul de la butonul PORNIT / OPRIT.
    Cand temperatura ambientala este scazuta (iarna) sau ingredientele sunt scoase din frigider, acest produs se utilizeaza dupa cum urmeaza:
    • Pregatiti borcanele cu amestecul;
    • Adaugati apa intre 40-60ºC in corpul aparatului de iaurt;
    • Asezati borcanele, puneti capacul si rotiti aparatul de iaurt in modul bain-marie;
    • Odata pornit, asteptati intre 8 si 12 ore. Dupa acest timp, opriti aparatul.

    4. Depozitare: Iaurtul fermentat este caldut si poate fi consumat imediat sau dupa ce a fost depozitat la frigider pentru a fi mai gustos. Cu toate acestea, iaurtul nu va fi pastrat la rece mai mult de 10 zile. Cel mai bine este sa il terminati in 3 zile, deoarece contine cele mai active bacterii lactice si este mai hranitor.

    Se pot adauga diferite arome, fructe sau ciocolata in functie de preferintele fiecaruia.

    Garantie de conformitate (persoane fizice): 1 luna
    Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
    Include taxa verde: 1,75 lei
  • Specificatii

  • Recenzii
    5
    5

  • Intrebari
    0