Aparate aerosoli

(32 produse)

  Aparat de aerosoli la cel mai mic pret din Romania!

   

  Folosit in scopuri terapeutice, un aparat cu aerosoli are la baza un compresor care trimite aer sau oxigen sub presiune printr-un tub intr-o fiola sau recipient care contine un medicament lichid. Acesta este eficient in tratarea problemelor de respiratie sau ale plamanilor, fiind deseori recomandat de medici. Acesta, impreuna cu fiolele de medicamentatie constituie tratament cu aerosoli.

   

  Aparat de aerosoli pentru copii

  In tratamentele unor neregularitati sau perturbari ale respiratiei, pediatrii aleg deseori aparatele de aerosoli sau nebulizatoare. Acest lucru permite copiilor mici sa isi ia medicamentul in timp ce respira in mod normal, usurand tratamentul. Cand un copil inspira, aerul intra odata cu medicamentul in plamani, unde isi poate face efectul in mod eficient. Orice alte instrumente ai avea nevoie pentru bebelusul tau, precum un aspirator nazal sau un cantar pentru bebelusi, le poti achizitiona din oferta noastra.

   

  Cu ce este diferit un aparat de aerosoli fata de un nebulizator pentru aerosoli?

  In esenta, aparatul pentru aerosoli foloseste un proces chimic prin care impinge medicamentul in plamani, in timp ce un nebulizator este un aparat care actioneaza ca un spray fin, lichid, care contine medicatia.

  Alege ce este mai bun pentru copilul tau! Te asteptam cu o oferta variata de aparate aerosoli la preturi accesibile si calitate premium.

  Intrebari frecvente

  Poti alege aparatul de aerosoli dupa durabilitate, compatibilitatea cu conditia medicala, portabilitate si eficienta in folosire.

  Dozajul este bazat pe conditia medicala, varsta, greutate si reactiile la tratament. In medie, pentru adulti si copii de peste 12 ani, un nebulizator se foloseste de 3-4 ori pe zi.