Aparate de sudura

(54 produse)
  54 produse

   

  Aparate de sudura profesionale la cel mai mic pret din Romania!

   

  Un aparat sudura bun este cel care rezista zeci de ani, indiferent de frecventa cu care este folosit. Daca esti incepator si esti in cautarea unui aparat de sudura potrivit nevoilor tale, ar trebui sa stii ca exista mai multe tipuri de astfel de aparate de sudura. Aparatul de sudura cu electrod este recomandat in gospodarii, fiind unul dintre cele mai folosite (alaturi de sudura cu flacara oxiacetilenica) – poti opta pentru un aparat de sudat clasic sau un invertor de sudura. Tot din categoria celor mai populare tipuri de aparate de sudură face parte si cel MIG (electrod și gaz) care asigura o sudura mai fina si mai rapida – face parte din categoria aparate de sudura cu fir. Aparatul de sudura cu gaz inert (TIG) este o varianta ideala pentru sudura metalelor neferoase – se numara printre cele mai bune aparate de sudura aluminiu. 

   

  Cele mai bune aparate de sudura profesionale sunt cele care functioneaza cu gaz inert. Cu toate acestea, nu exista un top cele mai bune aparate de sudura profesionale pentru ca fiecare utilizator cauta anumite caracteristici pentru aparatul sau de sudura. Daca ai nevoie de o sudura mai fina, un aparat de sudura MIG este potrivit, iar daca vrei ceva mai puternic, sunt recomandate aparatele de sudură profesionale TIG. 

   

  Descopera gama noastra de aparate si invertoare de sudura! Alege acum un aparat de sudura de incredere si obtine rezultate excelente la fiecare proiect.

   

   

  Intrebari frecvente

  La baza deciziei de alegere a unui aparat de sudura stau mai multe criterii: tipul aparatului de sudura, materialul pentru care este recomandat, electrodul, consumabilele, accesoriile suplimentare, etc. Inainte de a investi intr-un echipament din top aparate de sudura, analizeaza daca intr-adevar se potriveste nevoilor tale.

  Exista 3 tipuri principale de aparate de sudura, in functie de metoda de lucru: aparatele de sudura cu electrod, aparatele de sudura cu electrod si gaz (MIG) si aparatele de sudura cu gaz inert (TIG).

  Un invertor de sudura este un dispozitiv electronic utilizat pentru a genera si controla curentul electric in timpul procesului de sudura. Acesta functioneaza prin conversia curentului de la reteaua electrica la un curent de sudura de inalta frecventa si tensiune redusa, care este apoi utilizat pentru a alimenta un arc electric intre electrozi.

   

  Principalul avantaj al unui invertor de sudura este dimensiunea si greutatea reduse in comparatie cu transformatorul clasic utilizat in sudura cu arc electric. Invertoarele de sudura sunt mai portabile si mai usor de manevrat, ceea ce face ca lucrul in locuri greu accesibile sa fie mai usor. De asemenea, acestea ofera o eficienta energetica mai mare si pot controla mai bine parametrii de sudura, cum ar fi curentul si tensiunea.