Aspersoare

(12 produse)

  Apersor pentru gazonul perfect

  Gradina ta va arata mai bine ca niciodata daca vei renunta la udatul cu furtunul si vei opta pentru aspersoare de gazon. Aspersorul pulverizeaza cantitatea potrivita de apa si iriga gazonul fara sa il inunde. Un aspersor oscilant se regleaza usor si poate acoperi pana la 500 metri patrati, avand o distanta de stropire reglabila.

   

  Aspersoare pentru o gradina superba

  Aspersoarele profesionale te vor ajuta sa uzi gradina fara sa depui efort si vei avea mai mult timp sa te concentrezi pe alte proiecte de amenajare, sau pur si simplu sa te relaxezi. Un alt lucru de care ai avea nevoie pentru gradina ta ideala ar fi o masina de tuns iarba. Curtea ta se va transforma intr-o superba oaza verde, cu aer de vacanta.

  Exista multe tipuri de aspersoare, si il poti alege pe cel potrivit in functie de gazonul pe care il ai si de dimensiunea gradinii. Un avantaj major consta in faptul ca vei putea uda gradina dupa programul pe care il doresti. In plus, sistemele de irigatii cu aspersoare sunt usor de montat.

   

  Comanda acum si ai livrare pana in fata casei si perioada de retur de 14 zile!

  Intrebari frecvente

  Masoara suprafata gradinii si alege aspersoarele care acopera intregul perimetru.

  Aspersorul pentru gazon trebuie sa acopere perimetrul gradinii. Exista aspersoare oscilante, rotative sau pulsatoare si trebuie sa vezi care dintre ele are acoperirea potrivita pentru gradina ta.