Avand in vedere noile dispozitii legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: ASNB920312

Aspirator nazal BEABA Tomydoo Mineral B920312, alb

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Aspirator nazal BEABA Tomydoo Mineral B920312, alb

  Bebelusii si copiii mici nu isi pot sufla singuri nasul pana la varsta de 3 ani. Daca nasucul este infundat si secretiile nazale nu sunt corect indepartate, atunci se pot ivi complicatii medicale.

  Aspiratie eficienta

  Varful de aspiratie din silicon este o garantie pentru faptul ca aspiratorul nazal electric Tomydoo aspira eficient si delicat. Aspiratia dureaza cateva secunde. Pentru rezultate optime, va recomandam ca atunci cand aspirati secretiile dintr-o nara sa blocati cealalta nara prin apasare cu degetul. De asemenea va recomandam sa fluidifiati secretiile nazale cu ajutorul catorva picaturi de ser fiziologic pentru a face aspiratia mai eficienta.

  Curat si igienic

  Fara risc de contaminare.Curatarea aspiratorului Tomydoo dupa fiecare aspirare este foarte simpla. Desfaceti partile componente conform instructiunilor grafice din Manualul de Utilizare. Varfurile de aspiratie pot fi sterlizate.

  Usor de folosit

  Tomydoo este intotdeauna gata de aspirare deoarece functioneaza cu baterii si nu are nevoie de un adaptor pentru priza. Cele doua baterii alcaline incluse in pachet pot fi folosite pentru 1000 de aspiratii. Fiecare sesiune de aspirare dureaza in medie 5 secunde. Aparatul vine insotit de 2 baterii alcaline LR6 (AA).

  Aspiatorul nazal electric Tomydoo are 3 varfuri de aspiratie din silicon moale:

  1. Unul alb pentru secretii vascoase.
  2. Unul albastru pentru secretii normale.
  3. Unul verde pentru nou-nscuti si bebelusi pana in 3 luni.
 • Caracteristici generale

  Tip produsAspirator nazal
  FunctionareElectric
  Material varfSilicon
  MaterialPlastic
  CuloareAlb
  Alte detaliiAparatul vine insotit de 2 baterii alcaline LR6 (AA); Fiecare sesiune de aspirare dureaza in medie 5 secunde; Varful de aspiratie din silicon este o garantie pentru faptul ca aspiratorul nazal electric Tomydoo aspira eficient si delicat.
  Continut pachetAspiratorul nazal electric Tomydoo are 3 varfuri de aspiratie din silicon moale: Unul alb pentru secretii vascoase; Unul albastru pentru secretii normale; Unul verde pentru nou-nascuti si bebelusi pana in 3 luni

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.