Cod produs: CONBSSLNFS114

Balsam de rufe SILAN Clasic Fresh Sky, 2.85l, 114 spalari

24,99 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Balsam de rufe SILAN Clasic Fresh Sky, 2.85l, 114 spalari

  Experimenteaza parfumul fresh, care dureaza pana la 140 de zile si ofera hainelor tale senzatia de prospetime in fiecare zi.

  Formula acestui balsam contine o tehnologie speciala: doua tipuri diferite de capsule de parfum ce se activeaza pe rand, cu fiecare miscare. Astfel, particule aditionale de parfum proaspat sunt eliberate in timpul purtarii hainelor, chiar si la mai multe zile dupa ce acestea au fost spalate. Formula sa asigura o catifelare incredibila pentru hainele tale.

  Ambalaj sustenabil – recipient realizat in proportie de 100% din plastic reciclat.

  Bucura-te de senzatia de relaxare a unei minunate plimbari in aerul proaspat al diminetii! Silan iti ofera o senzatie de prospetime datorita unui parfum fresh, care dureaza pana la 140 de zile. Formula sa iti va rasfata hainele, catifelandu-le si parfumandu-le. Acest balsam are in compozitia sa o tehnologie speciala: doua tipuri diferite de capsule de parfum ce se activeaza pe rand, cu fiecare miscare. Astfel, particule aditionale de parfum proaspat sunt eliberate chiar si in timpul purtarii hainelor.

  Senzatie de prospetime

  Bucura-te de senzatia de haine proaspat spalate datorita parfumului fresh care dureaza pana la 140 de zile (pe hainele depozitate in dulap).     

  Catifelare incredibila

  Acest balsam de rufe asigura o ingrijire blanda a tesaturilor, netezind fibrele si facand hainele sa fie incredibil de moi. Reduce electrizarea materialelor textile. Ajuta la o calcare mai usoara.    

  Mod de utilizare: utilizeaza 25 ml pentru un ciclu normal de spalare. Pentru o catifelare mai intensa, recomandam folosirea a 35 ml. Daca in cadrul aceluiasi ciclu urmeaza sa fie spalate mai mult de 5 kg de rufe, recomandam folosirea a 55 ml de Silan. Dupa spalare, capsulele de parfum Silan vor fi activate cu fiecare miscare, eliberand parfum.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.97
  31

 • Intrebari
  0