Bautura racoritoare necarbogazoasa SANTAL Top Limonada, 1.5L, 6 sticle

Cod produs: SUCPRL4
Bautura racoritoare necarbogazoasa SANTAL Top Limonada, 1.5L, 6 sticle
Bautura racoritoare necarbogazoasa SANTAL Top Limonada, 1.5L, 6 sticle
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Bautura racoritoare necarbogazoasa SANTAL Top Limonada, 1.5L, 6 sticle

  Santal s-a reinventat pentru consumatorii sai si vine cu o gama mult mai bogata de gusturi pe piata bauturilor racoritoare necarbonatate. Astfel, cele 8 arome de fructe din gama Santal TOP - portocale, mere verzi, piersici, visine, fructe rosii, rodie, ananas si limonada - sunt prezentate acum intr-un ambalaj nou, avand un design modern si o noua eticheta.

  • Santal, brand global al grupului Parmalat, este prezent in mai multe tari ale lumii prin productie locala de sucuri naturale de fructe si prin exporturi;
  • Numele acestui brand deriva din conceptul "Santé Alimentaire ", termen francez care indica o stare de sanatate, obtinuta printr-o dieta sanatoasa;
  • Toate produsele Santal sunt conforme cu principiile de naturalete si functionalitate si acorda o atentie speciala starii de bine a organismului nostru, fara a uita insa importanta majora a gustului.
  Despre Santal

  Santal, brand global al grupului Parmalat, este prezent in mai multe tari ale lumii prin productie locala de sucuri naturale de fructe si prin exporturi.

  Numele acestui brand deriva din conceptul "Santé Alimentaire ", termen francez care indica o stare de sanatate, obtinuta printr-o dieta sanatoasa.

  Toate produsele Santal sunt conforme cu principiile de naturalete si functionalitate si acorda o atentie speciala starii de bine a organismului nostru, fara a uita insa importanta majora a gustului.

  Cercetarea continua si pasiunea pentru inovatie sunt elemente fundamentale in dezvoltarea brandului Santal.

  Acest lucru a facut din Santal un brand lider pe piata bauturilor naturale din fructe, iar produsele noastre au devenit o parte importanta a unei diete echilibrate, necesare oricarui consumator, si o reala placere.

  Din 1980, cand a luat nastere, Santal a reusit sa aduca pe piata de consum produse originale si inovatoare, orientate spre naturalete si functionalitate.

  Fondat cu intentia de a deveni un pionier al inovatiei in piata bauturilor din fructe, Santal a iesit imediat in evidenta prin introducerea in piata a primelor sucuri 100% naturale.

  Pionieratul Santal s-a afirmat si in zona de packaging, acesta fiind primul brand care a lansat un suc natural in recipient de tip „brick” aseptic, mentinand astfel proprietatile initiale si gustul fructelor proaspat stoarse.

  Atentia pentru sanatatea si bunastarea corpului nostru, combinate cu dorinta permanenta de a aduce consumatorilor toate beneficiile fructelor, au adus in gama Santal de-a lungul timpului mai multe inovatii interesante si relevante:

  •  Santal 5 culori - prima linie de sucuri din fructe inspirata de conceptul “5 culori pe zi”, principiu nutritiv care sta la baza piramidei alimentare moderne;
  • Santal Kids – un suc natural dedicat celor mici;
  • Santal Folies;
  • Santal Activ Drink;
  • Santal Top – o bautura din fructe, delicioasa, aromata si fresh;
  • Santal Tea – un ceai racoritor de fructe.

  Secretul succesului celor mai delicioase fructe transformate in cele mai gustoase si sanatoase sucuri? O singura filosofie: "preocuparea constanta pentru sanatatea consumatorilor."

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020