Bere cu alcool

(87 produse)
  87 produse

  Bere cu alcool - o bere asa cum trebuie.

  Berea este bautura ideala pentru orice eveniment social. Fie ca este vorba despre iesit cu prietenii, mers la o petrecere sau intalnire cu colegii dupa o zi lunga la birou. Cand ai nevoie de putin curaj nimic nu este mai bun decat o bere cu alcool pentru a face ca acele iesiri cu persoanele dragi sa ramana memorabile.

  Gusta istoria unui continent cu bere din toata Europa.

  Berea este o bautura cu o istorie si traditie foarte bogata, astfel fiecare tara are aroma specifica. O bere buna te duce prin toata Europa( mult mai ieftin decat o vacanta). Incearca o bere blonda ,,adevarata” germana sau ceha. Daca iti place ceva mai exotic berea mexicana este aici pentru tine. Totusi nimic nu bate gustul unei beri romanesti autentice.

  Berea perfecta pe site-ul nostru.

  Indiferent ce bere cauti: la pet, sticla sau doza; blonda, bruna, alba sau cu arome, gasesti berea perfecta pentru fiecare ocazie.

  Comanda acum berea perfecta pentru tine si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu cele mai mari reduceri.

  Intrebari Frecvente

  Berea are o istorie foarte bogata si vasta, primele dovezi ale bautului de bere dateaza din anul 4000 I.H.Muncitorii de pe Nil erau adesea platiti cu o portie de bere dulce si hranitoare, iar toata lumea, de la faraoni la tarani si pana la copii, beau bere ca parte a dietei zilnice.Bauturile cu gust mai modern au aparut abia in Evul Mediu, cand calugarii crestini si alti mestesugari au inceput sa fabrice bere condimentata cu hamei.

  Principalele ingrediente din bere sunt: drojdia de bere, malt, hamei si apa.

  Berea artizanala este, in general, fabricata cu ingrediente traditionale, cum ar fi orzul maltezat; ingrediente interesante si, uneori, netraditionale sunt adesea adaugate pentru distinctie.Berea artizanala se concentreaza pe bogatia gustului si pe calitatea generala, indiferent de costurile de productie.