Bere fara alcool

(9 produse)

  Uneori stai in dreapta. Alteori bei bere fara alcool, nu?

   

  De cate ori mergi la o petrecere cu masina, stii deja ce o sa te salveze: o bere fara alcool! (si nu cidru de mere, pentru ca are alcool similar cu o bere cu alcool).Berea la sticla sau berea la doza fara alcool, un lucru e cert: cand nu poti consuma alcool, e aliatul tau ideal. Ori poate iei masa de pranz si nu bei alcool la ora 12 - un pahar din cea mai buna bere fara alcool cu siguranta o sa iti satisfaca si pofta, si setea. 

   

  Care e cea mai buna bere fara alcool?

  Pentru noi, cea mai buna bere fara alcool e cea care raspunde placerilor tale: de exemplu, poti alege inclusiv o bere cu aroma: bere fara alcool cu zmeura sau bere cu lamaie fara alcool. Ambele vor avea gustul bauturii tale favorite, insa nu vin la pachet cu aceleasi grade. Deci, cea mai buna bere fara alcool este cea pe care o preferi. Si, da, poate sa fie si bere la doza sau bere la sticla!

   

  La noi pe site gasesti o varietate de bere cu lamaie fara alcool

  Berea fara alcool cu siguranta aminteste de zilele calduroase de vara, in care te racoresti fie cu ea, fie cu un cidru de mere - asociem, fireste, berea fara alcool cu gratarele cele mai frumoase din familie.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un pahar de 100 ml de bere fara alcool are doar 20 de calorii.

  Berea fara alcool este o bautura extrem de racoritoare, ideala pentru vara - in plus, ea e alternativa ideala pentru petrecerile la care esti nevoit sa mergi cu masina si nu poti consuma altceva.