Bere

(130 produse)
  130 produse

  Unde e bere, este si rost de distractie

   

  Ca e bere germana, ca ii spui bere blonda sau bere bruna, ca vine la pahar sau la halba, berea ramane ingredientul secret al unei petreceri reusite, al unei seri de pomina cu prietenii, al unui moment de relaxare deplina. Devenita simbolul starii de bine, berea fina-picanta sau cu amaraciune usoara de hamei si note de malt, scrie de zeci de ani istoria petrecerilor.

   

  Bere blonda la bax sau la halba? Oricare...dar moderat!

   

  Absolut. Oricare raspuns alegi e cel corect. Dar...la halba sau la dozator, berea e recomandat sa fie consumata cu moderatie, in limita a 330 ml/zi pentru femei si 660 ml/zi pentru barbati, cantitate despre care se spune ca poate aduce anumite beneficii pentru organismul uman. 

   

  Bere ieftina sau…nu?

   

  Berea nu se judeca dupa pret, ci dupa cantitate. Ca vine in bax, ca e bere la pet sau ca e bere la doza, ca vine cu lada, nu mai conteaza, atat timp cat nu se opreste, nu? Si de aceea, iti uram bine ai venit pe una dintre cele mai indragite categorii de produse - aceea care da tonul distractiei! Berea buna si prietenii adevarati.

   

   

  Intrebari frecvente

  O bere blonda cu continut de alcool de 5% are 42 de kcal/100 ml, deci 210 intr-o sticla. O bere bruna cu aceeasi concentratie alcoolica are doar 37 de kcal/100 ml.

  Berea are aproximativ 5% alcool; asa-numita bere fara alcool are intre 0 si 0,5% alcool.

  Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa.