Biciclete fitness

(48 produse)

  Bicicleta fitness perfecta pentru casa ta

   

  Pe site-ul nostru ai o gama variata de biciclete fitness din care poti sa alegi. Poti gasi bicicleta fitness pentru incepatori, bicicleta fitness pentru intermediari, bicicleta fitness pentru avansati si multe alte tipuri de biciclete fitness. 

  Ramai in forma si mentine-ti sanatatea facand cel putin 30 de minute de mers pe bicicleta. Poti incerca bicicleta fitness eliptica daca vrei sa maximizezi numarul de calorii arse. Poti opta, insa, si spre o bicicleta fitness standard care sa se potriveasca cu designul camerei tale. 

  Daca esti amator al acestui sport sau chiar un profesionist care doreste sa se antreneze de acasa, poti alege din gama noastra de biciclete fitness de spinning (pentru antrenamente de viteze mari) sau biciclete fitness de ciclism (daca vrei doar sa te mentii in forma).

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de bicicleta fitness aleasa de tine, poti lucra mai multe grupe de muschi. Daca alegi bicicleta fitness de spinning iti vei antrena picioarele, cea mai solicitata grupa de muschi fiind coapsa. Pe o bicicleta fitness standard vei lucra in cea mai mare parte picioarele iar pe o bicicleta fitness eliptica lucrezi si picioarele dar si abdomenul. Nu trebuie sa te axezi pe ce parte a corpului o lucrezi mai mult, atat timp cat lucrezi constant.

  O ora de mers cu bicicleta fitness cu o viteza constanta de peste 6-7 km/h te ajuta sa arzi peste 500-600 de calorii. Desigur, nu trebuie sa exagerezi. Daca ai un plan alimentar bine structurat, bicicleta fitness va grabi procesul de ardere a grasimilor.

  In alegerea bicicletei fitness potrivite pentru nevoile tale trebuie sa tii cont de mai multe criterii, precum: tipul de biciclete, componente, dotari si accesorii suplimentare, materialul din care bicicleta fitness este realizata, inaltimea ta dar si detalii estetice (design, marime, culoare, etc.) si probabil cel mai important aspect fiind pretul.