Boilere

(92 produse)
  92 produse

   

  Boiler Electric la cel mai mic pret din Romania!


  Apa calda mereu, la cel mai mic pret. Cum suna?

   

  Pentru cei mai multi dintre noi, relaxarea e simpla: o baie fierbinte dupa o zi de munca extenuanta. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, atunci credem ca te-ar interesa sa afli mai multe despre boilere electrice

  Un boiler electric este o necesitate in casa noastra, deoarece el foloseste energia electrica pentru a incalzi apa pentru baie sau bucatarie. Apa este mentinuta la o temperatura constanta, pentru a putea fi folosita oricand. Flexibil, versatil, durabil si silentios, acestea sunt calitatile unui boiler pentru apa calda ideal, in viziunea noastra. Pentru incalzirea apei poate fi folosit si un boiler instant care ocupa ceva mai putin spatiu fata de un model clasic. 

   

  La noi gasesti cele mai bune boilere electrice, la preturi imbatabile

   

  Boilerul electric este solutia ideala pentru incalzirea apei, fie ca stai la casa sau la apartament, indiferent de dimensiunea sa: tehnologia moderna ne aduce solutia unui boiler plat, care incape cu usurinta in orice spatiu, fie el si foarte mic. Boilerele electrice au o capacitate in litri foarte mare (intre 60l si 100l, intre 110l si 150l sau peste 160l), ceea ce inseamna ca fac fata nevoilor intregii familii. La noi gasesti cele mai bune preturi si oferte din online, si nu uita: calitatea nu trebuie sa te coste o avere. Astfel, iti punem la dispozitie mai multe branduri premium din care sa alegi: Tesy, Ariston, Bosch, Vortex, Cata si multe alte modele.

  Boilerul electric iti aduce confortul pe care il meriti. Daca te abonezi la newsletter, beneficiezi constant de promotii si oferte personalizate. Te asteptam si in magazin pentru a discuta despre viitoarea ta achizitie. 

   

  Hai sa ne sfatuim si in magazin! Specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa te ajute sa alegi un boiler potrivit pentru tine si sa ieii cea mai buna decizie. 

   

   

  Intrebari frecvente

  Incalzirea functioneaza diferit in functie de fiecare brand in parte, dar ca idee generala: termostatul, un element regasit in fiecare boiler, controleaza temperatura cu care apa este incalzita in interior.

  In alegerea boilerului ideal, tine cont de: tipul incalzirii (boiler electric, boiler termoelectric, boiler cu acumulare), eficienta si performanta, notorietatea brandului, volumul necesar.

  Pasii pe care trebuie sa ii respecti pentru montarea corespunzatoare a unui boiler sunt urmatorii: pozitionarea boilerului, in functie de ce recomanda producatorul in instructiuni (pe pardoseala, sub chiuveta etc.), racordarea la reteaua de apa rece, racordarea la reteaua de apa calda, legarea la reteaua electrica (fara legaturi la doze/tablouri electrice).

  Un boiler electric de 80L, o dimensiune medie, consuma 1,5 KWh/ora, deci 6 KWh pentru incalzirea a 200L de apa lunar.