Cod produs: BOX51MF0480AA00

Boxe CREATIVE Pebble Plus, 2.1, 8W, negru

PRP:
229,00 lei
189,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Creative Pebble Plus

  2.1 Difuzoare desktop USB cu subwoofer

  Facand ecou la realizarile predecesorului sau compact, dar puternic, care a fost onorat ca cele mai bune boxe de calculator din 2018 de catre PC Mag, Creative Pebble Plus va supraincarca experienta de ascultare oferind dublu bas, pastrand designul curat si minimalist, impreuna cu conexiunea USB.

  Difuzoarele sunt dotate cu drivere cu camp indepartat dublu, amplasate la un unghi de 45 ° si sunt insotite de un subwoofer down-firing pentru o claritate cristalina si un bas mai puternic.

  Ritmuri armonice, Bass puternic

  Creative Pebble Plus introduce adaugarea anticipata a unui subwoofer nou-proiectat. Profitati la maximum de sunetul PC-ului dvs. cu valori dinamice ridicate si basuri puternice pentru o experienta audio captivanta.

  Modul High Gain

  Doriti sa profitati mai mult de Creative Pebble Plus? Cu o simpla comutare a unui buton, accesati modul High Gain pentru a creste puterea la 8W RMS* pentru o performanta mai puternica a basului si un sunet de umplere a incaperii - fara a pierde calitatea audio.

  Aduceti o nota

  Vrei si mai mult volum? Daca utilizati Pebble Plus cu un model mai vechi de computer / laptop care este pe USB 2.0, conectati Pebble Plus la o priza de perete folosind un adaptor USB 5V 2A (nu este inclus)! Adaptorul USB 5V 2A va permite sa obtineti o iesire maxima de 8W RMS, astfel incat sa obtineti un sunet mai puternic si mai puternic de la Pebble Plus pentru o experienta audio cuprinzatoare.

  * Este necesar un adaptor USB 5V 2A (nu este inclus).

  Inclinat spre perfectiune

  Dispunand de formidabile drivere mid-range de 2 ”care sunt inclinate perfect la 45 ° pentru a va asigura ca sunetul va ajunge cu precizie, difuzoarele Pebble Plus sunt proiectate cu dvs. ca centru de atentie, asigurandu-va ca sunetul detaliat si captivant este prezentat cu precizie printr-o scena sonora ridicata.

  Frumusetea in simplitate

  O combinatie perfecta de minimalism si performanta, Creative Pebble Plus, simplu si definitiv conceput, se integreaza perfect in mediul desktop.

  Conectivitate

  Aceste difuzoare sunt alimentate in intregime prin conexiune USB, eliminand necesitatea unei prize de perete. Pur si simplu conectati dispozitivele la Pebble Plus prin cablul universal AUX-in de 3,5 mm si sunteti bine! Pentru un plus de confort, comenzile de volum orientate spre fata sunt amplasate in partea din fata a difuzorului principal.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 1,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4
  2

 • Intrebari
  0