Cod produs: BOXSP3959BA

Boxe de raft KEF Q350, Hi-Fi, negru

 
Stoc epuizat
 • Prezentare generala Boxe pasive KEF Q350, difuzoare Uni-Q

  KEF - Origini

  Compania a fost înființată în 1961 de către Raymond Cooke OBE (1925 - 1995) și a avut sediul inițial într-o hală din Nissen în incinta Kent Engineering & Foundry (de unde derivă numele KEF) - o companie de prelucrare a metalelor pe malurile râului Medway, lângă Maidstone din Kent.

  Cooke, fost inginer electronist la BBC si a dorit să experimenteze materiale și tehnologii noi pentru a crea produse cu o calitate superioară acustică, care ar putea reproduce înregistrări la fel de naturale ca performanțele originale.

  Încă de la început, inventivitatea pionieră a difuzoarelor KEF a fost incontestabilă, iar acum, timp de mai multe decenii, audiopilii din întreaga lume au respectat KEF pentru difuzoarele sale inovatoare, de înaltă performanță.

  Seria Q - Placerea perfectiunii sonice

  Una dintre plăcerile vieții este să experimentezi intensitatea unei performanțe acustice LIVE în spațiul tău personal. Seria Q produsa de KEF vă aduce acea plăcere a sunetului natural, precis și de înaltă rezoluție.

  Inițial introdus în 1991, seria Q, multiplu premiată, a oferit iubitorilor de muzică și audiofililor o calitate excepțională a sunetului și un design inovator. Seria Q, acum în cea de-a opta iterație, aduce sunet de înaltă rezoluție cu mai multă profunzime, precizie și claritate pentru cele mai perfecte auditii!

  Acelasi sunet oriunde prin tehnologie Uni-Q

  În centrul evoluției seriei Q se află șirul de drivere Uni-Q. Inovația plasează tweeter-ul în centrul acustic al conului difuzorului de medii-bas, aducând idealul acustic al unei singure surse emitente de sunet foarte aproape de perfectiune. Rezultatul este o imagine sonoră tridimensională mai detaliată și mai exactă, care este dispersată mai uniform în întreaga cameră farta de orice difuzor convențional. Dispersia ultra-lată a lui Uni-Q este îmbunătățită și mai mult prin intermediul ghidului de undă "tangerine" prezent pe domul tweeterului.

  Design inovator

  Pentru a optimiza puritatea de înaltă rezoluție a difuzoarelor din seria Q, driverul Uni-Q este repoziționat în centrul incintei pentru a reduce rezonanța internă nedorită și pentru a îmbunătăți claritatea și detaliile acustice. Prin adăugarea tubului de încărcare amortizat a tweeterului care asigură o întrerupere ușoară a sunetului produs in spatele tweeterului, performanța pe toata plaja de frecventa este îmbunătățită dramatic.

  Port basreflex CFD

  Dispunând de un design al portului de basreflex prin metode de Dynamic Fluid Dynamics (CFD), acesta s-a repoziționat în partea din spate a difuzorului, claritatea fiind astfel mult îmbunătățită prin reducerea audibilității curgerii aerului prin port.


 • Caracteristici generale

  Tip boxeFrontale
  Configuratie2.0
  Numar boxe2
  Tip montareDe raft
  Tip amplificarePasiva
  Putere RMS (W)120
  Impedanta (Ohm)8

  Boxe fata

  Numar boxe2
  Putere RMS boxa frontala (W)120
  Gama frecventa boxa frontala51Hz-28kHz
  Sensibilitate boxa frontala (dB)87
  Diametru difuzor boxa frontalaInalte: 2.5cm, Medii 16.5cm
  Dimensiuni boxa frontala (L x A x I cm)35.8 x 21 x 30.6
  Greutate boxa frontala (Kg)7.6

  Informatii suplimentare

  CuloareNegru
  Alte detaliiPutere recomandata: 15-120W
  Continut pachet2 x Boxe

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.