Cafea boabe

(202 produse)
  202 produse

  Si tu esti fan cafea? Incepe-ti ziua mai bine cu o ceasca de cafea savurata pe indelete sau in drum spre serviciu.

   

  Nimic nu se compara cu mirosul unei cafele proaspete facuta dimineata si savurata cu cei dragi pentru ca ea da startul unei zile frumoase si productive. Noi ti-am pregatit o gama variata de cafea boabe pentru ca tu sa o alegi pe cea mai potrivita si sa fii un mic barista la tine acasa.

  Dintre sortimentele selectate cu grija pentru tine se numara: cafea boabe Julius Meinl, cafea boabe Tchibo, cafea boabe Starbucks, pentru ca tu sa te bucuri de cafea proaspata in fiecare zi. Dupa macinarea boabelor de cafea, acestea emana compusi aromatici volatili si ramane proaspata mai mult timp. Asa te bucuri de cafea aromata si proaspata in fiecare dimineata.

  Perfecta atat daca pregatesti cafea la ibric sau la espressor cafeaua boabe este ideala mai ales pentru aroma ei si este o experienta mult mai distractiva sa o macini la tine in bucatarie.

   

  Vino in magazinele noastre sau comanda de pe site si prepara-ti cafeaua ca un barista in fiecare zi.

  Intrebari frecvente

  Cafeaua boabe nu este vidata deoarece bobul de cafea emana constant dioxid de carbon iar pungile in care sunt ambalate acest tip de cafea sunt prevazute cu un ventil ce ii permite aerului sa iasa din punga insa nu ii permite sa intre. Cafeaua macinata trebuie vidata imediat pentru pastrarea aromei timp indelungat.

  Orice cafea boabe selectati din gama noastra de produse este idela pentru espressor, insa gustul ei poate sa difere. Boabele de cafea Jacobs sunt mediu prajite astfel cafeaua va iesi mult mai cremoasa. Daca alegi cafeaua boabe de la Julius Meinl, va puteti bucura de o cafea cu gust echilibrat, de ciocolata datorita tehnicii de prajire vieneze. Cafeaua boabe L’or isi are originea in Cuba si este o cafea cu personalitate si arome puternice ce transforma fiecare ceasca intr-o senzatie unica.