Calorifere termice

(5 produse)

   

  Calorifere Termice la cel mai mic pret din Romania

   

  Pregateste-te de iarna: asigura-te ca ai calorifere ultra-performante

   

  Stiai ca s-ar putea sa ai o centrala termica foarte buna - precum centrale termice Ariston sau centrale termice Bosch - si totusi spatiul tau sa nu fie incalzit la maximum? Asta se intampla pentru ca ai nevoie si de calorifere de calitate. Un calorifer bun va asigura degajarea corecta a caldurii in toata incaperea, in mod uniform. Cand vorbim de calorifere pentru centrala, daca alegi calorifere ieftine, necalitative, centrala ta nu va functiona la potentialul ei maxim. Cu alte cuvinte, caldura degajata nu va fi suficienta. 

   

  Ti-am pregatit numai calorifere la super preturi

   

  Daca te intrebi care este caloriferul potrivit pentru centrala ta, ai ajuns la raspunsul de care aveai nevoie. La noi pe site, gasesti calorifere pentru centrala ta la cel mai mic pret din Romania. Pretul unor calorifere calitative nu trebuie sa fie exagerat - pentru ca meriti confortul desavarsit, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie. Iti punem la dispozitie mai multe tipuri de calorifere: calorifere din otel, calorifere din aluminiu sau calorifere de baie. De care vei alege ?

   

  Centrala termica nu e de ajuns - ai nevoie de calorifere pentru centrala pentru un confort crescut

   

  Asadar, daca te intrebi de ce simti ca centrala ta termica nu functioneaza, e cazul sa iei in calcul sa inlocuiesti caloriferele din fiecare camera. Centrala termica de calitate nu e suficienta pentru incalzirea corespunzatoare a spatiilor. Ai nevoie si de un calorifer pe masura. 

   

  Simtei caldura in toata casa, mai ales in sezonul rece. Daca nu stii ce calorifere se potrivesc cu centrala ta, hai in magazine si vom lua impreuna decizia potrivita pentru tine!

   

   

  Intrebari frecvente

  Formula de calcul a puterii caloriferelor: P = Volum x Coeficient caloric x Coeficient de corec?ie. Calculul corect pentru a afla puterea caloriferelor se face in functie de volumul de aer care trebuie incalzit in camera, gradul de izolare a acesteia si suprafata geamurilor. Calculul presupune trei etape. Vom incepe cu un calcul al volumului incaperii, mai exact al volumului de aer care trebuie incalzit. In etapa urmatoare, vom stabili coeficientul caloric al incaperii. La final vom trece la transformarea puterii calorice in putere termica, cu ajutorul coeficientului de corectie.

  Dupa ce vei calcula necesarul termic pentru fiecare camera a casei tale pornind de la formula de calcul a puterii caloriferelor, prin adunarea rezultatelor vei obtine necesarul de caldura pentru intreg sistemul de incalzire si vei putea alege o centrala termica potrivita pentru locuinta ta.