Cod produs: CMANBDVRS2RWC

Camera auto spate DVR NEXT BASE NBDVRS2RWC, Full HD, G-Senzor

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Calitate garantata

  Nextbase este unul din principalii jucatori si in piata camerelor auto DVR, dezvoltand produse unice, inovatoare, usor de utilizat in autovehicule, dar si sigure pentru pasageri. Nextbase ofera mai mult decat o camera auto DVR, ofera un pachet complet care cuprinde camerele auto DVR, softul de editare, conectivitate rapida prin Bluetooth si Wi-fi, aplicatie dedicata si actualizata. Toate acestea permit clientilor sa se bucure de cea mai buna experienta atunci cand utilizeaza produsele companiei. Realizate din materiale de calitate, cu un design atractiv camerele DVR Nextbase sunt usor de utilizat si configurat, sun extrem de fiabile si asigura o calitate excelenta a imaginii.

  In prezent, Nextbase, cu cota de piata de peste 80%, este lider incontestabil in Marea Britanie. De asemenea, brandul este prezent in alte 11 tari europene, cota de piata medie fiind de circa 40%.

  Protectie completa

  Camera auto spate Nextbase creeaza impreuna cu camera auto DVR la care este cuplata un sistem complet, care iti ofera o imaginea de ansamblu a drumului parcurs. Camera inregistreaza detaliile din spatele vehiculului inclusiv atunci cand este in parcare si modul de parcare inteligenta este activat.

  Fixarea pe luneta se realizeaza cu ajutorul unui suport magnetic reglabil, ceea ce ofera flexibilitate totala. Folosind magneti cu neodim, camera de dimensiunea unei mingi de tenis, este discreta si poate fi folosita in orice unghi.

  Claritate impresionanta a imaginii

  Camera filmeaza la rezolutie 1080p sau 720p, ceea ce asigura o calitate foarte buna a imaginii pe intregul traseu parcurs, atat ziua, cat si noaptea.

  Camera are un unghi de vizualizare generos de 140°.

  Conectarea camerei spate la camera auto DVR se face cu ajutorul unui cablu cu o lungime de 6.5 metri.

  De mai bine de 20 de ani Nextbase este lider mondial in productia si comercializarea de sisteme de divertisment auto pentru pasagerii locurilor din spate. Nextbase a dezvoltat primul sistem multimedia de acest tip, care a trecut standardele de siguranta internationala.

  Nextbase este unul din principalii jucatori si in piata camerelor auto DVR, dezvoltand produse unice, inovatoare, usor de utilizat in autovehicule, dar si sigure pentru pasageri.

  In prezent, Nextbase, cu cota de piata de peste 80%, este lider incontestabil in Marea Britanie. De asemenea, brandul este prezent in alte 11 tari europene, cota de piata medie fiind de circa 40%.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0