Cod produs: SLREOS6DIIBODY

Camera foto digitala CANON EOS 6D Mark II, 26.2 Mp, Body, Wi-Fi, Bluetooth, negru

 
Stoc epuizat
 • CANON EOS 6D MARK II

  Indiferent daca doriti sa fotografiati proiecte mai ambitioase sau sa deveniti fotograf profesionist, EOS 6D Mark II va ofera ceea ce aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele

  Urmatorii pasi creativi in fotografie

  Fotografii de portrete vor adora adancimea redusa a campului pe care senzorul full-frame al aparatului foto EOS 6D Mark II o asigura si abilitatea acestuia de a surprinde expresii fugitive la 6,5 cadre pe secunda. Atunci cand fotografiati peisaje, senzorul de 26,2 megapixeli al aparatului foto surprinde imagini bogate in detalii si interval dinamic, pentru imagini de o profunzime si claritate nemaipomenite.

  Bun venit la EOS 6D Mark II

  Descoperiti caracteristicile si functiile care va vor oferi un avantaj creativ

  Focalizare de precizie pentru claritate esentiala

  Focalizarea automata avansata foloseste 45 de puncte de tip incrucisat pentru a focaliza cu o precizie extraordinara, chiar si in conditii intunecate, precum lumina lunii. Fotografiati cu incredere atunci cand lucrati cu o adancime redusa a campului si urmariti subiecti dinamici pe masura ce se misca in cadru.

  Fereastra dvs. asupra lumii

  Vizorul cu pentaprisma mare al aparatului foto EOS 6D Mark II prezinta o vedere remarcabil de clara asupra lumii, permitandu-va sa formati relatii naturale cu subiectii si sa fotografiati mai instinctiv.

  Compuneti din orice unghi

  Este usor sa fotografiati din unghiuri joase sau deasupra capetelor in multimi, multumita ecranului cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, care se deschide si se roteste in ambele directii. Incercati sa il folositi la nivelul taliei pentru portrete mai naturale.

  Conceputa sa functioneze fara probleme cu dispozitivele dvs. inteligente

  EOS 6D Mark II foloseste Bluetooth® pentru a va ajuta sa configurati usor o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul dvs. inteligent. Rasfoiti si selectati imagini de pe ecranul dispozitivului, iar apoi distribuiti-le prietenilor. Dispozitivul dvs. poate fi folosit si ca o telecomanda, inclusiv vizualizarea in timp real.

  Sistemul GPS integrat va urmareste fiecare miscare

  Etichetati fiecare imagine surprinsa cu locatia actuala, indiferent unde va aflati in lume. Este grozav pentru reconstituirea pasilor atunci cand cautati locatii sau pentru scrierea unor legende precise la imagini, care va descriu aventurile.

  Descoperiti gama de obiective disponibile

  EOS 6D Mark II este acceptat de un sistem de aparate foto, obiective si accesorii apreciate de fotografii din toata lumea.

 • Caracteristici generale

  Tip produsBody
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.