Cod produs: SCIC8W2K

Camera IP Wireless EZVIZ C8W, Ultra HD 2560p, IR, Night Vision, alb

549,90 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Vedere uimitoare la 360 de grade, cu flexibilitate totala.

  Ca o noua completare a seriei EZVIZ C8 cu panoramare si inclinare, modelul C8W imbunatateste protectia panoramica la 360°, cu claritatea video ultra 2K+. De asemenea, integreaza functiile indispensabile necesare pentru o securitate avansata, inclusiv detectarea formei umane cu ajutorul inteligentei artificiale, vedere nocturna color, comunicare bidirectionala si aparare activa. Este portarul dvs. de incredere sau paznicul curtii din spate, zi si noapte.

  Protectie superioara, cu claritate video 2K+

  Modelul C8W face un pas mai departe, pentru a inregistra totul in rezolutia ultra clara 2K+. Oriunde si oricand, puteti vedea vizualizarea live cu detalii vii si puteti derula inapoi momentele importante, ca si cum ati fi chiar acolo.

  Vedeti, auziti si vorbiti, de oriunde

  Comunicatiile cu usa din fata se pot efectua de la distanta. Cu modelul C8W, puteti sa va auziti membrii familiei si sa vorbiti cu acestia, sa primiti vizitatori sau sa respingeti musafirii nepoftiti prin simpla utilizare a aplicatiei EZVIZ pe smartphone.

  Rotiti pentru a acoperi fiecare colt care conteaza

  Nu puteti vedea suficient de amplu cu camera dvs. de securitate actualaO Modelul C8W este aici pentru a va ajuta sa va extindeti vederea. Fiind capabila sa se roteasca si sa se incline pentru a cuprinde un camp vizual de 360 de grade, camera poate acoperi cu usurinta zone largi si poate reduce considerabil unghiurile moarte.

  Vedere nocturna complet color

  Vederea dvs. nocturna este acum luminata si readusa cu brio la o varianta complet color, datorita celor doua proiectoare incorporate si obiectivelor optice profesionale.

  Vedere nocturna alb-negru

  Daca nu aveti nevoie de iluminare suplimentara, comutati pur si simplu camera pe viziune nocturna alb-negru prin intermediul aplicatiei EZVIZ si veti vedea in continuare la o distanta de 30 de metri (98 ft.).

  Vedere nocturna inteligenta

  In acest mod, modelul C8W va porni automat proiectoarele si va trece de la monitorizarea alb-negru la cea color, atunci cand detecteaza miscari umane. Materialul video de alerta va fi inregistrat complet in culori, astfel incat veti obtine toate detaliile necesare. Este destul de inteligent!

  Alerte mai inteligente care conteaza cu adevarat

  Datorita algoritmului de inteligenta artificiala incorporat, modelul C8W poate distinge formele umane de cele ale animalelor de companie sau ale obiectelor, astfel incat sa fiti alertat atunci cand se intampla ceva important. De asemenea, puteti personaliza sensibilitatea de detectie si programarile, pentru a filtra si mai mult alertele nedorite.

  Va pazeste casa in mod activ

  Camera dispune de functia de aparare activa, pentru a oferi un nivel suplimentar de protectie. La detectarea intrusilor, camera va declansa o sirena puternica si va lumina intermitent cu doua proiectare, pentru descurajarea la fata locului.

  Design elegant si durabil

  Spuneti la revedere masivitatii. Cu designul sau elegant, modelul C8W se poate potrivi perfect in orice gospodarie. De asemenea, acesta este rezistent la intemperii, pentru a oferi performante de lunga durata, chiar si in conditii meteorologice dure.

  Reduceti spatiul de stocare si latimea de banda, dar pastrati aceeasi calitate video.

  Modelul C8W dispune de tehnologia avansata de compresie video H.265, obtinand o calitate video mai buna cu doar jumatate din latimea de banda si jumatate din spatiul de stocare fata de standardul de compresie video anterior (H.264).

  Stocati materialele video la nivel local sau in cloud

  Puteti securiza materialele video inregistrate pe un card microSD local de pana la 256 GB sau va puteti abona la EZVIZ CloudPlay, pentru stocare in cloud complet criptata si nelimitata.

  Va protejam datele si confidentialitatea

  Protejarea datelor si a confidentialitatii dvs. este prioritatea noastra cea mai importanta. Transmiterea datelor intre dispozitiv si EZVIZ Cloud este criptata de la un capat la altul. Doar dvs. aveti cheile pentru a va decripta datele.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 1,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.5
  2

 • Intrebari
  0