Card de memorie SANDISK Ultra microSDXC 200GB, Clasa 10 A1 UHS-I, 100MBs, adaptor

Cod produs: CRDSDSQUAR200G
 
199,99
-20%
159,99 lei
in anumite magazine
Garantie comerciala: 120 luni
 • Descriere

  Card de memorie SANDISK Ultra microSDXC 256GB, Clasa 10 A1 UHS-I, 100MBs, adaptor

  Cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC UHS-I au tot ce ai nevoie pentru a face fotografii mai bune si filme de calitate mare. Clasificarea vitezei cardurilor Class 10 le face ideale pentru realizarea de filme Full HD1 (1080p) de fotografii la inalta rezolutie, in timp ce vitezele de transfer uimitoare (pana la 100 MB/sec) usureaza munca de salvare a imaginilor si filmelor pentru editare si partajare.

  De asemenea aveti suficient spatiu pentru a stoca mii de fotografii de inalta rezolutie si ore de filme Full HD1 (1080p). Cu ajutorul adaptorului inclus, acest card poate fi folosit ca un card SDHC/SDXC mare pentru compatibilitate cu aparatul de fotografiat, camera video, laptop-ul, tableta si alte dispozitive care accepta standardul SDHC/SDXC.

  Caracteristici Si Beneficii

  Capacitatea de care ai nevoie pentru a captura mai multe imagini

  Camerele foto digitale si camerele video pot face fotografii cu inalta rezolutie si filme Full HD (1080p). Fara suficienta stocare, realizarea tuturor acestora poate fi o problema. Cu capacitati de pana la 400 GB – cardul microSDXC cu cea mai mare capacitate din lume – cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC UHS-I iti ofera foarte mult spatiu, pentru orice eventualitate, astfel incat sa poti surprinde momentul cu filme si fotografii minunate.

  Profita mai mult de viteza

  Cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC UHS-I ating clasificarile de performanta Class 10 pentru inregistrarea video Full HD (1080p). De asemenea, acestea asigura viteze de scriere de care ai nevoie pentru a captura imagini mai bune. Viteze de transfer de pana la 100MB/sec inseamna ca iti ia mai putin timp sa transferi fisiere pe computerul personal, in timp ce tehnologia Ultra High Speed (UHS-I) iti permite sa profiti de fotografia in modul continuu.

  Compatibilitate

  Cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC UHS-I functioneaza cu orice dispozitiv gazda care suporta microSDXC si includ un adaptor pentru compatibilitate cu toate dispozitivele SDHC/SDXC mari. Adaptorul faciliteaza, de asemenea, transferul de fotografii si filme pe computerul personal.

  Reasigurare prin performanta

  Oriunde ai de gand sa faci o poza, cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC UHS-I vor rezista conditiilor. Ele sunt rezistente la apa, rezistente la temperaturi, rezistente la soc si rezistente la raze X si vor trece neafectate chiar si prin scanerele din aeroport.

  Garantie de 10 ani

  Cardurile de memorie SanDisk Ultra microSDHC / microSDXC UHS-I sunt sustinute de o garantie de 10 ani.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020