• De 13 ani, avand 19 magazine, Media Galaxy are cea mai variata gama de electrocasnice, electronice, IT si multimedia listate in stoc propriu.
 • Investim constant in instruirea si dezvoltarea angajatilor nostri, oferindu-le oportunitati multiple de crestere!
 • Suntem in cautarea unor colegi entuziasti, axati pe dezvoltare profesionala si orientati spre performanta.
 • Esti pasionat de MULTIMEDIA? Te asteptam in echipa Media Galaxy!
 • Asteptarile noastre:

  Sa ai initiativa si atitudine pozitiva; Sa ai acuratete in activitate si atentie la detalii; Sa fii orientat catre nevoile clientilor; Sa ai experienta profesionala anterioara pe acelasi rol; Sa efectuezi tranzactiile zilnice si sa emiti documentele fiscale pentru produsele vandute; Sa intocmesti si sa verifici monetarul pe baza sistemului informatic al magazinului; Sa recomanzi produsele si serviciile companiei.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa majorarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa ai excelente abilitati de comunicare; Sa fii orientat catre nevoile clientilor; Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa ai abilitati tehnice in a recomanda produsele si serviciile companiei.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa dublarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa ai excelente abilitati de comunicare; Sa fii orientat catre nevoile clientilor; Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa urmaresti mereu atingerea obiectivelor atat personale cat si de echipa; Sa ai studii medii finalizate.

  Beneficii:

  Toate instrumentele de lucru specifice Orange Romania; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Echipa tanara, prietenoasa, dispusa oricand sa te ajute; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Schema de comisionare fara plafon pentru incurajarea performantei.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa ai experienta profesionala in retail de minimum 2 ani ; Sa ai excelente abilitati de comunicare, negociere si organizare; Sa fii orientat catre cerintele pietei si nevoile clientilor; Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa ai abilitati tehnice in a recomanda produsele si serviciile companiei.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa dublarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa gestionezi stocul de retururi/resigilate din magazin si sa propui discount; Sa verifici integritatea produselor si garantia conform documentelor de achizitie; Sa verifici si sa te asiguri ca termenul legal de returnare/inlocuire produse defecte este respectat; Sa mentii legatura cu clientii pana la solutionarea cazurilor.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Pachet salarial competitiv.

  Asteptarile noastre:

  Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa ai experienta anterioara in domeniul vanzarilor online - Ecommerce; Sa receptionezi si sa facturezi comenzile online; Sa colectezi produsele si sa le expediezi catre clienti; Sa oferi suport clientilor cu privire la comanda, la eventualele sesizari, modalitatea de plata sau livrare;

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract Sansa majorarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta

  Profil:

  Cunoștiințe tehnice și dornic să învețe mai mult; Student sau absolvent de studii superioare tehnice; Cunoștiințe de MS Office (outlook și excel minimal); Abil în comunicarea cu clienții și orientat către rezolvarea problemelor; Meticulos și Orientat către client;

  Responsabilități:

  Preia produsele în service în vederea diagnosticării acestora; Evaluează produsele și stabilește dacă defectele sunt sau nu acoperite de garanție; Efectuează reparații simple în vederea soluționării clienților rapid – categoriile targetate (IT, GSM, Negre); Gestionează produsele clienților, sculele și piesele din dotare; Ține legătura cu service-ul central și transmite informațiile relevante din punctul de lucru;

  Asteptarile noastre:

  Sa detina studii superioare de profil, cursuri/certificari de Management; Sa detina experienta profesionala in retail de minimum 3 ani Sa ai experienta de minimum 1 an de zile in coordonarea unei echipe de vanzari; Sa propui planuri de dezvoltare a magazinului; Sa intocmesti rapoarte de vanzari; Sa reprezinti magazinul in relatia cu tertii si autoritatile.

  Beneficii:

  Cultura organizationala orientata catre schimbare si inovatie; Sistem de dezvoltare profesionala prin implementarea unui assesment center; Multiple posibilitati de promovare si avansare in cariera; Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine.

 • Asteptarile noastre:

  Sa ai experienta minim 6 luni experienta telesales / call-center / financiar-bancar; Sa prezinti prin telefon produsele financiare clientilor potentiali si existenti; Sa folosesti tehnici de up-sale si cross-sale; Sa fidelizezi si oferi suport clientilor existenti; Sa urmaresti atingerea si depasirea targetului individual si pe echipa.

  Beneficii:

  Tichete de masa, telefon de serviciu, decontarea transportului public; Bonus lunar in functie de performanta.

X

Acord de prelucrare a datelor personale

In scopul recrutarii marcheaza acordul de prelucrare a datelor tale:

Apoi selecteaza 'Ataseaza CV' pentru a porni automat aplicatia ta de e-mail cu detalii despre postul la care aplici.

Acordul de prelucrate pentru Media Galaxy este obligatoriu. Informatii suplimentare gasesti in Regulament Protectia Datelor cu Caracter Personal.