Click aici catre cele mai bune promotii.
 • De 13 ani, avand 19 magazine, Media Galaxy are cea mai variata gama de electrocasnice, electronice, IT si multimedia listate in stoc propriu.
 • Investim constant in instruirea si dezvoltarea angajatilor nostri, oferindu-le oportunitati multiple de crestere!
 • Suntem in cautarea unor colegi entuziasti, axati pe dezvoltare profesionala si orientati spre performanta.
 • Esti pasionat de MULTIMEDIA? Te asteptam in echipa Media Galaxy!
 • Asteptarile noastre:

  Sa ai initiativa si atitudine pozitiva; Sa ai acuratete in activitate si atentie la detalii; Sa fii orientat catre nevoile clientilor; Sa ai experienta profesionala anterioara pe acelasi rol; Sa efectuezi tranzactiile zilnice si sa emiti documentele fiscale pentru produsele vandute; Sa intocmesti si sa verifici monetarul pe baza sistemului informatic al magazinului; Sa recomanzi produsele si serviciile companiei.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa majorarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa ai excelente abilitati de comunicare; Sa fii orientat catre nevoile clientilor; Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa ai abilitati tehnice in a recomanda produsele si serviciile companiei.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa dublarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa ai excelente abilitati de comunicare, negociere si organizare; Sa ai experienta in coordonarea unei echipe de vanzari; Sa fii orientat catre cerintele pietei si nevoile clientilor; Sa ai abilitatea de a gestiona si de a opera in solutii informatice integrate de retail; Sa ai abilitati tehnice in a recomanda produsele si serviciile companiei; Sa supervizezi identitatea vizuala a raionului.

  Beneficii:

  Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine; Traininguri si programe specializate de formare profesionala; Posibilitati reale de dezvoltare in cadrul companiei; Pachet salarial solid, si toate bonusurile incluse pe contract; Sansa dublarii salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanta.

  Asteptarile noastre:

  Sa propui masuri de optimizare a profitabilitatii magazinului pana la nivel de categorie; Sa supervizezi identitatea vizuala a magazinului; Sa coordonezi echipa din cadrul magazinului; Sa propui planuri de dezvoltare a magazinului; Sa intocmesti rapoarte de vanzari; Sa reprezinti magazinul in relatia cu tertii si autoritatile.

  Beneficii:

  Cultura organizationala orientata catre schimbare si inovatie; Sistem de dezvoltare profesionala prin implementarea unui assesment center; Multiple posibilitati de promovare si avansare in cariera; Flexibilitatea alegerii locului de munca, avand o retea nationala de magazine.

 • Asteptarile noastre:

  Sa fii pasionat de tehnologie; Sa comunici intr-o maniera profesionista in toate interactiunile cu clientii nostri; Sa asiguri satisfactia clientilor oferind solutiile optime; Sa promovezi produsele si serviciile companiei; Sa ai deschiderea si dorinta de a invata si de a te perfectiona constant.

  Beneficii:

  Un mediu de lucru tanar si competitiv; Program de lucru flexibil, atat full time, cat si part time; Pachet servicii medicale; Tichete de masa, telefon de serviciu, decontarea transportului public; Transport asigurat de la Metrou Pipera la Sediu si inapoi;

  Asteptarile noastre:

  Sa gestionezi excellent rapoartele si documentele in privinta facturilor; Sa ai un nivel bun de intelegere a procesului de vanzare; Sa ai o buna orientare catre analiza, verificare, corectii si solutii; Sa ai bune abilitati de comunicare si orientare catre clienti atat interni, cat si externi; Sa ai studii superioare economice si cunostinte avansate de Excel.

  Beneficii:

  Un mediu de lucru tanar si competitiv; Pachet servicii medicale; Tichete de masa, telefon de serviciu, decontarea transportului public; Transport asigurat de la Metrou Pipera la Sediu si inapoi; Posibilitatea de a creste in cadrul organizatiei in departamentele Contabilitate sau Vanzari.

X

Acord de prelucrare a datelor personale

In scopul recrutarii marcheaza acordul de prelucrare a datelor tale:

Apoi selecteaza 'Ataseaza CV' pentru a porni automat aplicatia ta de e-mail cu detalii despre postul la care aplici.

Acordul de prelucrate pentru Media Galaxy este obligatoriu. Informatii suplimentare gasesti in Regulament Protectia Datelor cu Caracter Personal.