Indrazneste si vino alaturi de cei mai buni

Conceptul omnichannel pe care Media Galaxy il propune, le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona atat online, cat si offline, produse de calitate adecvate nevoilor tuturor tipurilor de consumatori.

In present ne desfasuram activitatea intr-un mediu dinamic, cu focus atat pe nevoile clientilor, cat si pe nevoile angajatilor.

Am construit, de-a lungul timpului o echipa dinamica si profesionista pentru a oferi clientilor nostri cele mai noi produse, o gama cat mai variata si o experienta de cumparare de calitate.

Misiunea noastra

Principala misiune este aceea de a face noile tehnologii si echipamente accesibile tuturor clientilor, reusind astfel sa imbunatatim confortul vietii cotidiene nu doar prin produsele oferite, ci si prin varietatea de servicii pe care o punem la dispozitie: service, transport, extragarantii, asigurari.

Valori

Valorile companiei sunt factorul care genereaza unitatea echipelor, asigura continuitate business-ului si creeaza o cultura organizationala in care angajatii se pot dezvolta professional.

Principalele valori: INTEGRITATE, MORALITATE, AUTENTICITATE, ONESTITATE, ORIENTAREA CATRE CLIENT, EMPATIE, RESPECT

Ce inseamna o cariera la Media Galaxy?

Te gandesti sa incepi o cariera de succes in retail?

Consideri ca e firesc sa pui clientul pe primul loc si vrei sa lucrezi intr-o echipa care se axeaza pe comunicare, inovatie si tehnologie?

E momentul sa arunci un ochi asupra locurilor de munca disponibile in Media Galaxy – ai sansa sa gasesti dintr-o privire ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Suntem in cautarea unor colegi entuziasti, axati pe dezvoltare profesionala si orientati spre performanta.

Esti pasionat de TEHNOLOGIE? Te asteptam in echipa Altex!

Tot ce ai de facut pentru a fi cu un pas mai aproape de jobul potrivit este sa verifici, chiar aici, in ce orase sunt locuri de munca disponibile si pe ce pozitii se fac angajari, astfel incat sa te orientezi catre o zona compatibila cu experienta pe care o ai si cu pasiunile tale.

La Media Galaxy ai posibilitatea de a te angaja in:

  • Magazine – posturile sunt potrivite tuturor persoanelor proactive, care iubesc sa interactioneze direct cu clientul si isi doresc sa ii ofere acestuia o experienta omnichannel;
  • Sediul central din Bucuresti – ofera posibilitatea de o lucra in diverse departamente, iar activitatile presupun experienta in domeniu, spirit de initiativa, responsabilitate;
  • Depozit – posturile sunt preferate, in general, de persoanele foarte bine organizate si meticuloase, ce isi doresc sa contribuie la imbunatatirea experientei de livrare a produselor catre client;

Odata ce ai vazut postul care te intereseaza, este de ajuns sa trimiti CV-ul si sa astepti ulterior sa fii contactat de catre departamentul de Resurse Umane. In cadrul interviului vei avea ocazia sa discuti mai multe despre responsabilitatile, beneficiile si salariul de la Media Galaxy.

Pozitii vacante

casier

Pozitii deschise in: Oradea, Satu Mare
Detalii

consultant vanzari

Pozitii deschise in: Cluj Napoca, Satu Mare, Pitesti, Oradea, Brasov
Detalii

consultant vanzari orange store

Pozitii deschise in: Bucuresti, Targu Jiu, Focsani, Piatra Neamt
Detalii

raion manager

Pozitii deschise in: Satu Mare
Detalii

responsabil service

Pozitii deschise in: Craiova, Oradea, Sibiu
Detalii

tehnician service

Pozitii deschise in: Bucuresti
Detalii

director adjunct magazin

Pozitii deschise in: Brasov
Detalii

ofiter credite

Pozitii deschise in: Cluj
Detalii

De ce au ales actualii angajati sa se alature echipei noastre?

  • Dorinta de a se alatura unui brand romanesc cu traditie;
  • Buna relationare cu brandul prin prisma experientei de client;
  • Diversitatea liniilor de business;
  • Oportunitati de dezvoltare profesionala;
  • Posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii;
  • Posibilitatea de a invata lucruri noi;
  • Sansa de a lucra intr-un mediu deschis si prietenos, in care te integrezi usor.