Cod produs: CASTAT2205BK

Casti PHILIPS TAT2205BK/00, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Casti True Wireless PHILIPS TAT2205BK/00

  Exista ceva mai util decat castile true wireless cu un toc de incarcare care incape in buzunarul blugilorO Aceste casti intraauriculare rezistente la stropire si la transpiratie iti ofera un sunet excelent si un timp de redare de pana la 12 ore.

  Clasa IPX4 de rezistenta la stropire si transpiratie

  Tocul mic de incarcare este cat se poate de convenabil, iar aceste casti true wireless sunt totodata rezistente la stropire din orice directie. Nu le va deranja putina transpiratie si nu trebuie sa-ti faci griji daca te prinde ploaia.

  Carcasa foarte mica pentru pana la 12 ore de redare

  Porneste la drum cu mai multe sesiuni de incarcare. Obtii pana la 4 ore de redare la o singura incarcare, plus 8 ore suplimentare cu un toc incarcat complet. O incarcare scurta de 15 minute in toc iti ofera o ora de redare. Incarcarea completa a tocului dureaza 2 ore prin USB-C.

  Fixare sigura si confortabila

  Beneficiezi de sunet excelent din difuzoarele din neodim de 6 mm si iti poti reda melodiile in confort real, multumita designului comod si usor. Capacele auriculare moi, interschimbabile te ajuta sa gasesti o fixare intraauriculara comoda.

  Butoane pe elementele intraauriculare pentru a controla muzica, apelurile si volumul

  Un buton pe fiecare element intraauricular faciliteaza controlul auditiei. Regleaza volumul, omite sau intrerupe melodii, preia sau respinge apeluri – si altele.

  Activeaza usor asistentul vocal al smartphone-ului

  Activeaza asistentul vocal al telefonului fara a-ti atinge telefonul. Solicita asistentului vocal al smartphone-ului sa redea muzica, sa obtina indicatii, sa verifice informatii si multe altele.

  Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth

  Aceste casti sunt gata de asociere imediat ce le scoti din tocul de incarcare. Odata ce le-ai asociat, castile isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  3
  3

 • Intrebari
  0