Congelatoare

(72 produse)
  72 produse

  Esti in cautarea unui congelator pentru bucataria ta? Hai sa vezi ce ti-am pregatit!

  Uneori, congelatorul frigiderului tau nu este suficient de incapator pentru depozitarea alimentelor pe parcursul anului, iar in aceasta situatie un congelator individual poate fi solutia ideala, mai ales ca are un pret mai mult decat accesibil. 

   

  Daca am nevoie de un congelator cu sertare?

  In functie de nevoile de depozitare, poti opta pentru congelatoare verticale cu sertare, care iti ofera spatiu suficient. Te poti orienta si catre congelatoarele de mici dimensiuni, la pret avantajos, in care sa depozitezi produsele sezoniere. Daca esti in cautarea unui model de congelator ieftin, iti recomandam sa consulti pagina noastra de oferte. Nu uita sa te abonezi la newsletterul nostru pentru a afla in timp util despre aparatele frigorifice aflate la vanzare la preturi mai accesibile si despre posibilitatea de a le achizitiona in rate.

   

  Am nevoie de un congelator incapator, dar care sa nu ocupe mult spatiu

  Congelatorul vertical are o compartimentare care te ajuta sa depozitezi alimentele pe categorii, accesul fiind mult mai facil. In momentul in care alegi un congelator pentru bucataria ta, trebuie sa iei in considerare functiile, dotarile (precum tehnologia no frost), consumul de energie si volumul de depozitare. Oferta noastra cuprinde toate categoriile de congelatoare, la preturi accesibile, tot ce trebuie sa faci este sa alegi varianta care corespunde cel mai bine nevoilor tale si sa te bucuri de alimentele depozitate in cele mai bune conditii.

  Intrebari frecvente

  Dupa ce ai hotarat ca ai nevoie de un congelator pentru pastrarea alimentelor, trebuie sa masori cu atentie care este spatiul pe care il ai la dispozitie si ce fel de functionalitati suplimentare iti sunt necesare. De ce este important acest aspect? Simplu, pentru ca in functie de acesta vei decide tipul de congelator de care ai nevoie. Daca spatiul este unul limitat, atunci cea mai inteleapta alegere va fi un congelator vertical. Daca, in schimb, ai nevoie de un spatiu de stocare mai generos pentru a congela legume si carne pe care le cumperi in cantitati mari, atunci o lada frigorifica cu compartimentare simpla sau dubla este ceea ce cauti.

  Tine cont de dotari si functionalitati, de cum se aliniaza ele stilului tau de viata, de dimensiune, consum de energie si, nu in ultimul rand, stil si estetica.

  Evita sa amplasezi congelatorul in bataia directa a soarelui, asigura-te ca locul in care va fi plasat este protejat de umiditate si ca exista suficient spatiu intre aparat si perete pentru a permite aerului sa circule. In aceeasi masura, ai nevoie de spatiu suficient pentru a permite usii sa se deschida.