Console Playstation 5

(8 produse)

   

  Console PS5 - PlayStation 5 la cel mai mic pret din Romania!

   

  Cea mai noua consola de la Sony - PlayStation 5 / PS5

  Experimenteaza incarcarea fulgeratoare cu un SSD ultra-rapid, imersiune mai profunda si compatibilitate pentru feedback haptic, declansatoare adaptabile si sunet 3D, precum si o noua generatie de jocuri PlayStation incredibile. Profita de puterea unui CPU si i GPU personalizat, dar si a unui SSD cu intrari/iesiri integrate, noutati care rescriu regulile pentru ceea ce poate sa faca o consola PlayStation

  Maximizeaza-ti sesiunile de joc cu timp de incarcare  instantaneu pentru jocurile PS5 instalate. Integrarea  sistemelor consolei PS5 permite creatorilor de jocuri sa preia datele de pe SSD atat de rapid, incat pot crea jocuri in moduri nemaiintalnite pana acum. Lasa-te captivat de tot felul de lumi cu un nou nivel de realism, cu raze de lumina simulate individual, care creeaza umbre si reflexii realiste in jocurile PS5 acceptate.

  Experimenteaza jocurile PS5 preferate si pe un televizor 4K uimitor. Bucura-te de jocuri cu rata de cadre ridicata si fluida, de pana la 120 cps, pentru jocurile compatibile, cu suport pentru iesire de 120 Hz pe afisajele 4K. Cu un televizor HDR, jocurile PS5 acceptate ofera o gama de culori incredibil de vii si realiste. Consolele PS5 accepta iesire 8K, astfel ca poti juca pe un ecran cu rezolutie 4320p.

   

  Mai multe caracteristici ale consolei PS5:

  Compatibilitate retroactiva -catalog permanent de jocuri PS4 pe consola PS5

  Amplificarea jocurilor - bucura-te de rate de cadre mai rapide si mai uniforme in anumite jocuri PS4 si PS VR.

  Fa upgrade pentru jocurile PS4 la versiune o digitala pentru PS5 - consola PS5 permite jucatorilor sa faca upgrade pentru versiunea  pe disc sau cea digitala a jocurilor, la versiunea digitala pentru PS5.1

  Integrare PlayStation VR - conecteaza PlayStation VR la consola PS5 pentru a te bucura de jocuri PS VR compatibile. Pentru a configura PS VR cu o consola PS5, vei avea nevoie de PlayStation Camera2 pentru PS4 si de un adaptor PlayStation Camera (nu este necesara achizitia). Mai multe detalii despre cum poti revendica un adaptor vor fi partajate pe PlayStation.com atunci cand vor fi disponibile.

  Controlerul fara fir DualSense pentru PS5 ofera feedback haptic captivant, declansatoare dinamice adaptabile si un microfon incorporat, toate integrate intr-un design emblematic.

  Experimenteaza feedback haptic cu ajutorul controlerului fara fir DualSense, in anumite titluri PS5, si simte efectele si impactul actiunilor tale din joc prin intermediul feedback-ului senzorial dinamic. 

  Familiarizeaza-te cu declansatoarele adaptabile imersive, cu niveluri de rezistenta dinamica ce simuleaza impactul fizic al activitatilor din joc, in anumite jocuri PS5. Reda in flux real divertisment in format 4K, din aplicatiile tale preferate compatibile, pe o consola PS5 cu televizorul tau 4K. Creeaza capturi de ecran si videoclipuri din jocul tau. Partajeaza-le cu alti jucatori pe PlayStation Network sau pe anumite aplicatii pentru retelele de socializare.

  Upgrade-ul poate fi oferit fara costuri suplimentare sau contra cost, si poate fi disponibil pentru o perioada limitata de timp. Daca ai un joc PS4 pe disc Blu-ray, trebuie sa introduci discul respectiv pentru a vedea posibilitatea de upgrade, sa descarci versiunea PS5 si sa pui in consola discul cu jocul PS4 ori de cate ori te joci cu versiunea PS5. 

  Pentru a actualiza titlurile de disc PS4 eligibile la versiuni digitale PS5, jucatorii au nevoie de o consola PS5 cu o unitate de disc: Modelul CUH-ZEY1 sau CUH-ZEY2.

  Este necesar un cont pentru PlayStation Network. Se aplica conditii complete.

  Upgrade-ul poate fi oferit fara costuri suplimentare sau contra cost si poate fi disponibil pentru o perioada limitata de timp. Pentru a actualiza titlurile discurilor PS4 eligibile la versiunile digitale PS5, aveti nevoie de o consola PS5 cu o unitate de disc. ''PlayStation'', ''Marca familiei PlayStation'', ''Logoul PS5'', ''DualSense'' si ''Play Has No Limits'' sunt marci comerciale inregistrate sau marci comerciale ale Sony Interactive Entertainment Inc. ''SONY'' este o marca comerciala inregistrata a Sony Corporation.

   

  Mai multe console jocuri: Console Xbox sau Console Nintendo Switch

   

  Cumpara acum o consola PS5 - PlayStation 5 si joaca peste 4.000 de jocuri PS4 pe consola ta PS5, profita de ofertele noastre si de cel mai mic pret de pe piata! Play Has No Limits

  Intrebari frecvente

  Da, consola PS5 suporta jocurile de generatie mai veche, in format digital. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi jocul dorit din librarie si sa-l instalezi.

  Da, ambele modele PS5 includ o baza care le permite utilizatorilor sa ajusteze consola pentru a o amplasa pe verticala sau pe orizontala.

  Nu, consola PS5 suporta rezolutii de la 720p la 2160p.

  Indiferent de modelul pe care il alegeti, veti primi: consola PS5 sau consola PS5 Digital Edition, un controler wireless DualSense, cablu de incarcare de la USB Type-C la Type A pentru controlerul wireless DualSense, cablu HDMI (compatibil cu Ultra High Speed definit de HDMI v2.1), cablu de alimentare AC, baza care va permite sa orientati consola fie vertical, fie orizontal si ghid de pornire rapida si de siguranta.