Console Xbox

(4 produse)

  Vrei sa duci experienta jocurilor la un nou nivel? Esti exact unde trebuie!

  Pentru pasionatii jocurilor pe consola, echipamentul este esential, asa ca acesta trebuie sa fie eficient, sa aiba o unitate de procesare grafica performanta si o memorie RAM care sa permita rularea oricarui program in mediul virtual. Daca esti in cautarea unei console de jocuri pentru calculator sau TV, este bine sa stii inca de la inceput ce tip de jocuri video vrei sa rulezi si care sunt asteptarile tale in ceea ce priveste functiile, performanta si conectivitatea. Consolele video apreciate de gameri, cum este consola portabila, au avantajul de a putea fi conectate la un PC sau TV, asa ca te poti bucura de jocurile video preferate oriunde te-ai afla.

  Ce caracteristici are noul Xbox?

  Seria X de la Xbox este cea de-a opta generatie de console de jocuri video, lansata in 2020 si este caracterizata de un hardware sofisticat si care o face cea mai performanta consola de pana acum. Noul Xbox Series X are un procesor AMD Zen 2 personalizat cu opt nuclee la 3,8 GHz fiecare, ceea ce face aceasta consola mai rapida si mai performanta decat modelele anterioare.  

  Cum alegi cele mai bune console ieftine?

  Pe site-ul nostru ti-am pregatit o multime de modele de console video de cea mai buna calitate, performante, de la producatori renumiti, asa ca oricare ar fi modelul cautat, il vei gasi, cu siguranta. Alege in functie de jocurile pe care vrei sa le rulezi, de performanta si buget si nu uita nici de accesoriile de gaming, care te vor ajuta sa ai o experienta completa.

  Te asteptam online si in magazine sa alegi consola si accesoriile de gaming preferate. Iar daca le comanzi, le livram chiar la usa ta!

  Intrebari frecvente

  Alegerea unui Xbox tine de preferintele tale personale si de performanta pe care doresti sa o aiba. De asemenea, este important sa iei in considerare si bugetul pe care doresti sa il aloci acestei achizitii. Gandeste-te cu atentie de forma, marime, greutate si asezarea butoanelor pe controller, pentru ca experienta de joc sa fie completa si placuta.

  Xbox este un brand creat de Microsoft, compus dintr-o serie de 3 console de jocuri video lansate in generatiile a sasea, a saptea si a opta. De asemenea, marca reprezinta si aplicatii (jocuri), servicii de streaming si un serviciu online denumit Xbox Live.

  Streaming-ul jocurilor Xbox One pe PC este un proces care necesita acces la consola si la calculator. Xbox One si PC-ul trebuie sa se afle in aceeasi retea, iar conexiunea trebuie sa fie suficient de puternica si rapida pentru a face fata streaming-ului. Cea mai potrivita este o conexiune prin cablu Ethernet, insa streaming-ul unui Xbox One pe un PC este posibil si prin Wi-Fi.