Consumabile si Printere

(2 produse)

   

  Consumabile si Printere foto la cel mai mic pret din Romania!

   

  Pastreaza amintiriile digitale pe hartie

   

  Indiferent daca esti fotograf profesionist sau doar amator, fotografiile pe hartie se pastreaza mult mai mult timp si le poti revedea peste ani alaturi de cei dragi. Tot ce ai nevoie este o imprimanta foto portabila cu ajutorul careia vei printa cele mai frumoase momente imortalizate pe telefonul tau mobil sau cu aparatul foto.  Daca esti pasionat de fotografia pe film, sau vrei sa iti imprimi amintiriile digitale ai ajuns la locul potrivit.

   

  Pentru pasionatii de fotografii pe film instant la noi pe site gasesc consumabile pentru aparatele lor foto instant Polaroid sau Instax. Nimic nu se compara cu bucuria de a vizualiza un instantaneu facut cu prietenii, gata imprimat pe hartie si te scapa de procesul de developat al unui film clasic sau printarea unei poze. Fii spontan si poarta mereu la tine un aparat foto instant. 

   


  O imprimanta foto portabila ar putea fi cadoul ideal pentru cei dragi. La noi pe site gasesti o gama variata de consumabile si imprimante foto dintre care tu sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Pe site-ul nostru gasesti consumabile foto si imprimante portabile, hartie foto pentru imprimanta si film instant pentru diverse aparate foto instant.

  Alege filmul pentru aparatul foto instant in functie de marca aparatului tau foto. La noi pe site gasesti film Fuji Instax si Polaroid.