Cod produs: GAMRZ06035601R3

Controller RAZER Wolverine V2 Xbox Series X, negru

420,68
-10%
378,61 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  RAZER WOLVERINE V2

  Precizie absoluta si control ultim

  Progresati in joc cu controller-ul cu fir conceput pentru consolele Xbox Series X | S. Cu o personalizare avansata pentru o mai mare precizie si control asupra jocului, Razer Wolverine V2 va permite sa dominati concurenta direct de pe canapea.

  Reproiectat pentru a-ti aduce victoria

  Manerele ergonomice in forma de L ale Razer Wolverine V2 ofera o prindere naturala, in timp ce designul conturat si manerele din cauciuc antiderapant permit interactiunea rapida si precisa cu butoanele pentru jocuri pe tot parcursul zilei la performante maxime.

  Manerele ergonomice in forma de L ofera mai mult sprijin pentru maini si permit accesul mai usor la bumpers si triggere

  Butoane si D-Pad Razer Mecha-Tactile Action

  Oferind o actionare hiper-receptiva cu o atingere amortizata, butoanele Razer Mecha-Tactile si D-Pad-ul Razer Mecha-Tactile va ofera fiecare miscare cu precizie exacta si feedback tactil clar. Echipat cu un ciclu de viata de 3 milioane de apasari pentru o durabilitate mai mare si o distanta de actionare redusa de 0,65 mm - cu 35% mai mica decat cea a controlerului mediu cu membrana - fiecare buton este reglat fin pentru o precizie mai mare pentru a va prezenta adevaratul potential ni joc.

  Butoane extra pentru experti

  Wolverine V2 dispune de butoane suplimentare pentru gaming mai bun - 2 butoane multifunctionale din partea din fata a controlerului pot fi remapate prin configurarea controlerului Razer pentru Xbox pentru a dezlantui un control mai mare si un stil de joc mai personalizat.

  Frenzy dezlantuit

  Acces audio usor

  Fiecare milisecunda conteaza in timpul oricarui joc. Pentru un avantaj competitiv, activati Hair Trigger Mode prin doua slide-locks de pe partea inferioara a controlerului, care reduc foarte mult distanta de deplasare pana la triggers principale, permitand o rata de foc ultra-rapida cu o presare usoara.

  Jucati-va ore intregi confortabil cu usurinta si comoditatea conectarii dispozitivului dvs. audio de 3,5 mm direct la controler, in locul consolei.

  Configuratie avansata prin aplicatie

  Personalizarea a devenit mult mai usoara cu configurarea controlerului Razer pentru Xbox. Conceputa pentru Xbox Series X | S, Xbox One si PC (Windows 10 si versiuni ulterioare), aceasta aplicatie Xbox va permite sa remaptati butoanele si trigger-urile multifunctionale sau sa ajustati nivelurile ambreiajului de sensibilitate pentru a va completa experienta in joc.

  Butoane SSIGN

  Reglarea ambreiajului de sensibilitate

  Remapati butoanele si triggers-urile multifunctionale si creati profiluri personalizate nelimitate pentru a se potrivi diferitelor genuri si stiluri de joc.

  Apasarea butonului “focus”/ “agile” atribuit atunci cand miscati degetul mic scade / creste sensibilitatea pentru o precizie mai mare a tintirii sau un raspuns rapid.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,80 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  3

 • Intrebari
  1