Cod produs: GAMPS5DUALSNBK

Controller Wireless PlayStation 5 DualSense, Midnight Black

349,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Controler fara fir DualSense™

  Descopera o experienta de gaming mai profunda cu noul controler PS5™ inovator.

  Heighten Your Senses™

  Controlerul fara fir DualSense pentru PS5 ofera feedback haptic si captivant, declansatoare dinamice adaptabile si un microfon incorporat, toate integrate intr-un design emblematic.

  Insufla viata in jocurile tale

  Feedback haptic

  Simte fizic feedback-ul receptiv la actiunile tale din joc, cu mecanisme de actionare duble care inlocuiesc motoarele cu vibratii traditionale. In mainile tale, aceste vibratii dinamice pot simula orice senzatii, de la mediile din joc, la reculul diferitelor arme.

  Declansatoare adaptabile

  Experimenteaza diferite niveluri de forta si tensiune, atunci cand interactionezi cu echipamentele si mediul tau din joc. De la tragerea unui arc puternic la calcatul pe franele unei masini care se deplaseaza cu viteza, te simti fizic conectat cu actiunile tale de pe ecran.

  Gaseste-ti vocea, impartaseste-ti pasiunea

  Microfon incorporat si mufa jack pentru casti

  Converseaza cu prietenii online folosind microfonul integrat – sau prin conectarea castilor cu microfon la mufa jack de 3,5 mm. Dezactiveaza cu usurinta captarea vocii intr-o clipita, folosind butonul dedicat de dezactivare a sunetului.

  Butonul de creare

  Capteaza si transmite cele mai epice momente din timpul jocului folosind butonul de creare. Construit pe baza succesului butonului SHARE (Partajare) inovator, butonul de „creare” ofera jucatorilor mai multe moduri de a produce continut din joc si de a-si transmite aventurile live in intreaga lume.

  O emblema a jocurilor in mainile tale

  Preia controlul cu un design evoluat in doua tonuri, care combina un aspect emblematic si intuitiv cu joystick-uri imbunatatite si o bara luminoasa reconceputa.

  Caracteristici familiare

  Controlerul fara fir DualSense retine multe dintre caracteristicile DUALSHOCK®4, revenind pentru o generatie noua de jocuri.

  Baterie integrata

  Incarca si joaca-te, acum prin USB Type-C®4.

  Difuzor integrat

  Anumite jocuri obtin o noua dimensiune, cu efectele de sunet de inalta fidelitate care se dezlantuie din controler.

  Senzor de miscare

  Adu controlul intuitiv al miscarii in jocurile compatibile, folosind accelerometrul si giroscopul integrate.

  Fa clic. Incarca. Joaca.

  Ramai in joc si fii pregatit sa te confrunti cu prietenii, cu ajutorul statiei de incarcare DualSense.

  Andocheaza rapid si simplu pana la doua controlere fara fir DualSense, datorita designului cu clic al statiei de incarcare. Controlerele tale se incarca la fel de rapid ca atunci cand sunt conectate la consola PS5 – astfel ca poti elibera porturi USB fara a sacrifica din performanta.

  1. Comparativ cu controlerul fara fir DUALSHOCK 4.

  2. Disponibil cand jocul va accepta functia.

  3. Ai nevoie de conexiune la internet si un cont PlayStation™Network. Detinatorii de cont trebuie sa aiba peste 7 ani, iar cei sub 18 ani necesita acord parental. Se aplica termenii completi: playstation.com/PSNTerms.

  4. Cablul nu este inclus. Pentru conectarea sau incarcarea controlerului, foloseste cablul USB furnizat alaturi de consola PS5.

  5. Controlerele sunt comercializate separat.

  Intotdeauna actualizeaza software-ul sistemului PS5 si software-ul controlerului fara fir la cea mai recenta versiune.

  „PlayStation”, „Marca familiei PlayStation”, „Logoul PS5”, „PS5”, „DualSense” si „DUALSHOCK” sunt marci comerciale inregistrate sau marci comerciale ale Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY” este o marca comerciala inregistrata a Sony Corporation.

  „Heighten Your Senses” este o marca comerciala inregistrata sau o marca comerciala a Sony Interactive Entertainment LLC. USB Type-C® este o marca comerciala inregistrata a USB Implementers Forum.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,80 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.93
  15

 • Intrebari
  4