Cod produs: GAMPS4DUALSK4NR

Controller Wireless SONY PlayStation DualShock 4 V2, Magma Red

4.93 din 5 (28 recenzii)
249,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Controller wireless SONY PlayStation DualShock 4 V2, Magma Red

  O revolutie in mainile dumneavoastra

  Preluati controlul asupra unei noi generatii de jocuri, cu un controler fara fir DUALSHOCK 4 reproiectat, care pune jocurile de precizie in mainile dumneavoastra.

  Dispunand de un touch pad reimaginat, care va dezvaluie bara luminoasa de deasupra alaturi de o finisare mata eleganta, acesta este modul cel mai ergonomic si intuitiv de a juca de pana acum – si este disponibil intr-o gama larga de culori spre a se potrivi stilului dvs.

  Cel mai bun design de pana acum

   Principalele caracteristici ale controlerului wireless DUALSHOCK 4.

  Butonul SHARE

  Capturati si expuneti cele mai frumoase momente doar prin apasarea unui buton. Incarcati videoclipuri si capturi de ecran din joc direct de pe sistemul dvs. PS4 sau redati in timp real jocul dvs., toate acestea fara a va deranja jocul in desfasurare.

  Touch pad

  Obtineti un control chiar mai precis cu ajutorul touch pad-ului integrat, care arata acum bara luminoasa unica, adaugand o dimensiune suplimentara jocurilor dvs.

  Joystick-uri analogice si declansatoare rafinate

  Obtineti avantajul competitiv cu o senzatie mult mai stricta de control asupra actiunilor din joc.

  Bara luminoasa

  Vedeti si mai multe lucruri in jocurile dvs. cu bara luminoasa integrata care straluceste in diferite culori, in functie de actiunea din joc - acum vizibila pe touch pad.

  Difuzor integrat

  Aduceti-va jocurile la viata si auziti fiecare detaliu cu efectele sonore ce provin direct de la controlerul fara fir DUALSHOCK 4.

  Conector casca stereo

  Ascultati-va jocurile in privat si auziti fiecare bum, bang si fiecare explozie cu un conector audio integrat de 3,5 mm pentru castile dvs.

  Senzori de miscare

  Puneti lucrurile in miscare pe masura ce un accelerometru integrat si un giroscop extrem de sensibile detecteaza miscarea, inclinarea si rotirea controlerului fara fir DUALSHOCK 4.

  Incarcarea bateriei prin USB

  Incarcati bateria interna a controlerului de la portul USB al PS4, ce va asigura o incarcare fara probleme in timp ce jucati.

  Adaptor USB

  Adaptorul USB DUALSHOCK 4 pentru PC sau Mac va ajuta sa conectati controlerul in regim fara fir cu ajutorul adaptorului un control sporit asupra PS4 Remote Play si asupra PlayStation Now pe PC

  *Se comercializeaza separat

  Incercati aceste jocuri epice cu mai multi jucatori

  Salvarea lumii, inscrierea unui gol sau chiar rezolvarea unui puzzle este intotdeauna mai buna atunci cand aveti colegii alaturi – de ce sa nu mai luati inca un controler fara fir DUALSHOCK 4 sau doua si sa faceti din aceste jocuri minunate cu mai multi jucatori o experienta placuta?

  Statie de incarcare DUALSHOCK 4

  Alimentati pana la doua controlere wireless DUALSHOCK 4 in acelasi timp cu aceasta baza de incarcare oficiala.

  *Se comercializeaza separat

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 1,10 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.93
  28

 • Intrebari
  2