Convector electric de perete TESY Conveco CN04 100 EIS W, 1000W, Control electronic, alb

Cod produs: RADCN04100EISW
 
458,90 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 60 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Extrareducere 10%
 • Descriere

  Convector electric de perete TESY Conveco CN04 100 EIS W, 1000W, control electronic, alb

  Convectie optima

  Ofera o incalzire a incaperii cu pana la 25% mai rapida datorita designului special al aparatului, formei specifice a grilajului de aer evacuat si elementului de incalzire cu miez din otel inoxidabil si radiatorului din aluminiu. Debitul de convectie ajunge la 1,18 m/s, masurat la 18°C in camera incalzita.

  Functia „Pornire adaptiva”

  Imbunatateste confortul termic in camera incalzita cu un consum minim de energie. Dupa 96 de ore de auto-invatare, functia permite convectorului sa determine singur timpul de pornire, pentru a atinge temperatura dorita, la ora specificata de utilizator.

  Corectia de temperatura

  Aceasta caracteristica este tipica pentru convectoarele de varf si ofera un confort sporit al temperaturii si economii de energie electrice. Datorita instalarii obisnuite a convectorului pe peretii externi, mai reci (adesea sub o fereastra), este posibil sa existe o diferenta fata de temperatura afisata pe afisajul aparatului si de temperatura reala masurata in diferite puncte din camera. Daca se gaseste o diferenta de ± 4°C, puteti seta ajustarea necesara din meniul convectorului.

  Programator saptamanal

  Functia ”Programator saptamanal 24/7„ permite reglarea detaliata a convectorului, pentru fiecare jumatate de ora a zilei.

  Termoregulator electronic

  Termostatul electronic detecteaza, mai precis, temperatura camerei incalzite, fata de termostatul mecanic bimetalic. Precizia modelului electronic este de ± 0,1°C, in timp ce precizia mecanica este de ± 3°C. De aici vine si posibilitatea de economisire a energiei electrice.

  Grad de protectie IP24

  Grad de protectie IP24 - cifra "2" indica nivelul de protectie impotriva penetrarii obiectelor solide straine cu un diametru mai mare de 12,5 mm., cifra "4" indica nivelul de protectie impotriva stropilor de apa. Incalzitoarele IP24 sunt potrivite pentru incalzirea bailor si a altor incaperi umede, in conformitate cu instructiunile de utilizare.

  Posibilitate de montare pe perete

  Fiecare convector, cu o optiune de montare pe perete, trebuie sa atinga o valoare minima a eficientei energetice sezoniere de minim de 38%.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020