Dezumidificatoare

(39 produse)

  Ai nevoie de un dezumidificator electric? Hai sa vezi oferta noastra!

  Un dezumidificator de aer are rolul de a regla cantitatea de vapori dintr-un spatiu, iar in functie de nevoile pe care le ai, poti opta pentru unul casnic sau unul profesional. Un dezumidificator de camera poate fi folosit intr-un apartament cu o umiditate crescuta, fiind utilizat doar la nevoie, in timp ce un dezumidificator de aer industrial este destinat unui mediu de lucru solicitant, fiind conceput sa functioneze non-stop. Pentru a te asigura ca alegi cel mai performant  dezumidificator, iti recomandam sa urmaresti o serie de criterii bine stabilite: marimea spatiului, nivelul de umiditate dintr-o incapere, caracteristicile tipice ale unui dezumidificator si purificator de aer (daca este cu ionizare, daca este silentios, ce fel de filtre are), consumul de energie, capacitatea, preturi, oferte si promotii disponibile in momentul achizitiei. Noi ti-am pregatit o gama larga de dezumidificatoare de aer, din care sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine si spatiul de care dispui.

   

  Alege dintre cele mai bune dezumidificatoare de aer pentru camera

  Te asteptam oricand sa vezi oferta noastra variata de dezumidificatoare, la preturi accesibile si de cea mai buna calitate. Gandeste-te la caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca un dezumidificator potrivit spatiului tau: care sunt functiile de care ai nevoie si ce buget vrei sa aloci acestei achizitii.  Opteaza pentru modelul potrivit, de la producatori de top. Avem grija de nevoile si de bugetul tau, asa ca vei gasi cel mai bun raport calitate-pret pentru cele mai bune produse care asigura calitatea aerului din locuinta sau biroul tau.

   

  Hai sa vezi toata gama de dezumidificatoare, de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi din Romania!

  Intrebari frecvente

  Dezumidificatorul are rolul de a absorbi umiditatea din aer sub forma de vapori, astfel creste calitatea aerului respirabil. Dezumidificarea se poate face in doua moduri: - Prin racirea aerului la temperaturi mai mici decat cea a punctului de condensare. Acest lucru este realizabil cu ajutorul unui dispozitiv special de racire a aerului la temperaturi joase, in acest fel se absoarbe umiditatea din aer. Apoi, aerul este incalzit din nou si eliberat in camera cu datele corespunzatoare (temperatura si umiditate relativa). Exista mai multe modele de dezumidificatoare, in functie de capacitatea acestora (l/h), indeplinesc cerintele casnice sau industriale.

  Cand alegi un dezumidificator, tine cont daca tu sau ceilalti membri ai familiei suferiti de alergii. De asemenea, tine cont si de incapere - de exemplu, exista igrasie pe pereti? Daca bifezi aceste aspecte, inseamna ca dezumidificatorul potrivit pentru tine este unul premium, cu functionalitati cat mai avansate.

  Zgomotul produs difera in functie de fiecare model in parte; ca regula generala, un dezumidificator fara compresor va fi mult mai silentios decat unul cu compresor. Cu toate acestea, indiferent de model, treapta cea mai joasa a dezumidificatorului va provoca intotdeauna zgomot suportabil - in timp ce treapta cea mai inalta poate fi auzita de la o distanta mai mare.

  Atat timp cat te asiguri ca sustii o buna mentenanta a dispozitivului tau, acesta va functiona fara probleme ani de zile.

  Cele mai importante functii ale unui dezumidificator sunt: trepte de viteza multiple, filtre detasabile, filtrarea mucegaiului, polenului, prafului, controlul umiditatii.