Cod produs: UMDOV1110

Dezumidificator aer CONCEPT OV1100, 0.3l/zi, 23W, alb

4.17 din 5 (24 recenzii)
269,90
-20%
215,92 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Opreste umezeala

  Umiditatea excesiva in locuinta dumneavoastra nu numai ca reduce calitatea vietii, dar are si un efect negativ asupra sanatatii. Umiditatea ridicata confera un mediu ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, care poate provoca pe termen lung complicatii de sanatate. Dezumidificatorul OV1110 este ideal pentru utilizarea in bai si in incaperi de pana la 15 m2 si poate condensa pana la 300 ml de apa intr-o singura zi. Cand rezervorul de apa este plin (600 ml), lumina portocalie va clipi si aparatul se va opri automat. De asemenea, puteti utiliza dezumidificatorul OV1110 si ca ajutor in uscarea rufelor proaspat spalate.

  Iluminare LED

  Dezumidificatorul este actionat cu un singur buton de pe panoul tactil. Este echipat cu un LED econom ce va lumina un verde usor in timpul functionarii. Daca nu doriti ca lumina sa va deranjeze in vreun fel, o puteti opri oricand in timpul functionarii.

  Design modern si operare silentioasa

  Dezumidificatorul OV1110 exceleaza prin designul sau atractiv, astfel incat se potriveste perfect intr-o locuinta moderna. Datorita formei compacte, aparatul nu va deranja aspectul camerei si se va integra perfect in orice mediu. Marele avantaj al acestui model este operarea foarte silentioasa, care nu depaseste 35 dBA. Asadar, il puteti folosi fara sa deranjeze catusi de putin. Cu un consum de doar 23 W, este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 7,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.17
  24

 • Intrebari
  0