Cod produs: UMDD10JUNIOR

Dezumidificator de aer ALECOAIR D10JUNIOR, 10l/zi, 175W, alb

PRP:
699,90 lei
549,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Dezumidificatorul AlecoAir D10 Junior imbina eficienta, functionalitatea si un design modern, usor de integrat in orice incapere din casa.

  Un dezumidificator isi dovedeste utilitatea pe tot parcursul anului, asigurand un nivel optim de umiditate atat in verile ploioase cand, din cauza umiditatii excesive poate sa apara mucegaiul, cat si in timpul iernii cand se formeaza condens pe pereti sau ferestre. Un aparat de dezumidificare previne toate aceste neplaceri si mentine un aer curat si sanatos.

  D10 Junior are o capacitate de dezumidificare de 10 litri/zi. Are cele mai bune rezultate in incaperi de dimensiuni reduse, precum camera copilului, baia sau orice incapere de pana la 14 m².

  Cu o putere de 175 W, D10 Junior este un aparat economic care are in dotare o serie de functii atractive care se pot activa din panoului de comanda touch cu display digital din dotare.

  Setarea umiditatii tinta

  D10 Junior are higrostat incorporat ce permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% Rh, cu un pas de 5% la fiecare apasare de buton. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. Imediat ce umiditatea dorita a fost atinsa, acesta se opreste.

  Functia FAN STOP

  Dupa atingerea umiditatii tinta si oprirea compresorului, ventilatorul se opreste dupa cateva minute gratie functiei FAN STOP

  Timer pentru oprire si pornire

  D10 Junior dispune de functia Timer care permite activarea aparatului pentru un interval intre 1-24 ore, in functie de necesitate.

  Modul Auto-Dezumidificare

  Dezumidificatorul porneste automat in functie de umiditatea actuala a camerei si nivelul dorit de umiditate. Astfel, daca umiditatea din incapere creste cu 5% peste nivelul dorit, D10 Junior va porni automat, asigurand constant nivelul optim de umiditate in aer.

  Modul Continuu (Uscare Rufe)

  Uscarea rufelor se poate face mai rapid cu ajutorul dezumidificatorului D10 Junior, indiferent de umiditatea din incapere. Pentru un plus de eficienta, se recomanda uscarea rufelor intr-un spatiu cat mai restrans, precum baia.

  Panoul de control este simplu si intuitiv, oferind dintr-o privire informatiile necesare prin display-ul digital si indicatorii de control.

  Auto-Pornire si Functia Memory

  In cazul unei caderi de tensiune, dezumidificatorul va reporni pe setarile stabilite inainte de oprirea aparatului.

  Drenajul condensului se poate face manual sau continuu. In cazul drenajului manual, in momentul in care rezervorul se umple, indicatorul de rezervor plin se aprinde iar aparatul se opreste automat si emite un semnal sonor.

  ATENTIE: Va rugam sa aveti in vedere ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2°- 4°C.

  ezumidificatorul D10 JUNIOR este insotit de un filtru CARBON ACTIV CADOU.

  Filtrul CARBON ACTIV este livrat in cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia in timpul transportului.

  Dezumidificatorul NU este prevăzut de pe linia de productie cu un filtru CARBON ACTIV, acesta funcționand și fără un astfel de filtru.

  ATENTIE! In cazul returnării dezumidificatorului in perioada legală de 14 zile de la achiziție, filtrul va fi returnat, sigilat și nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de către client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru Carbon JUNIOR in oferta acestui magazin online).

  Dezumidificatorul NU este prevăzut cu un alt filtru CARBON ACTIV in afara celui mentionat mai sus.

  IMPORTANT

  • Filtrul de Carbon Activ are rolul de a elimina mirosurile neplacute din casa precum mirosul de mancare sau fum de tigara.
  • Prin utilizarea filtrului CARBON se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 7,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.94
  31

 • Intrebari
  2