Cod produs: UMDSENSO12SG

Dezumidificator aer TURBIONAIRE Senso 12SG, 12l/zi, 185W, alb

PRP:
999,90 lei
699,90 lei
in anumite magazine

Produse Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat
 • Ambalaj original deteriorat.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Prezinta urme de utilizare.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 699,90
  594,92 lei
 • Ambalaj original deteriorat.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 699,90
  594,92 lei
 • Descriere

  Dezumidificator de aer TURBIONAIRE Senso 12SG, 12l/zi, 185W, alb

  Turbionaire SENSO 12  SG elimina pana la   12    litri  de apa/24h  din spatii casnice, birouri, subsoluri, bai, spatii tehnice si garaje,  la un volum de aer recirculat de 120 m³/h, prevenind formarea mucegaiului, mirosurilor neplacute si a anumitor tipuri de alergeni.   

  Gratie   higrostatului electronic   incorporat,    Turbionaire   SENSO 12  SG   poate monitoriza in timp real umiditatea din aer si o poate aduce la un nivel normal fie  in mod Automat, fie  in modul setat dupa preferinta. 

  Turbionaire SENSO 12  SG  poate fi folosit si pentru   uscarea hainelor si a textilelor   in modul de   dezumidificare continua,   monitorizand constant   nivelul umiditatii din aer.
  Cu ajutorul functiei AUTO RESTART in cazul unei pene de curent, Turbionaire Senso 12 SG isi salveaza setarile, iar la revenirea energiei electrice isi reia procesul de dezumidificare.

  Compact si elegant, de dimensiuni reduse, SENSO 12 SG poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul, gratie celor   4 roti multidirectionale  si a manerului ergonomic.
  Display-ul LED    afiseaza nivelul umiditatii setate/curente   iar   Panoul de Control  ofera posibilitatea   dea alege dintre cele doua viteze ale ventilatorului,
  de a seta un timpde functionare (Timer) al dispozitivului,   de a alege un mod de dezumidificare (Auto/ Continuu/ SLEEP) sau de a activa modul de Blocare utilizare copii.

  Prietenos cu mediul  -   dispozitivul contine   agent frigorific ecologic R290  .
  Designul modern, marginile rotunjite, dimensiunea compacta, culoarea, panoul de control simplist, precum si materialele de calitate din care este confectionat,   fac ca dispozitivul sa se potriveasca natural oricarui spatiu in care va fi utilizat.

  Dimensiuni:

  DE CE IMI TREBUIE UN DEZUMIDIFICATOR?

  Expertii consideraca nivelul optim al umiditatii relative din incaperile inchise trebuie sa fie sub 50%. In acest fel se impiedica proliferarea bacteriilor, mirosurilor,acarienilor precum si altor elemente caregenereaza alergii si afectiuni ale cailor respiratorii. Folosirea dezumidificatorului, impiedica formarea si dezvoltarea mucegaiului si a ciupercilor pe pereti, deteriorarea tapiseriilor si   favorizeaza conservarea corecta a mobilei, cartilor precum si a altor materiale.

  CUM FUNCTIONEAZA?

  Acest produs NU functioneaza cu pastile sau alte solutii care trebuie schimbate la o anumita   perioada de timp,  costurile de intretinere fiind minime. Acest produs elimina umiditateadin aer   prin condensarea apei pe o suprafata rece. Aceasta este un principiu pe care cu totii l-am   experimentat. Cand savurati un pahar cu apa rece intr-o zi calduroasa, ati putut observapicaturile   de apa care se formau pe peretii exteriori ai paharului. Cu mici diferente, pentru a imbunatati eficienta,acesta este si principiul pe baza caruia functioneaza dezumidificatoarele.

  Un ventilator   este de asemenea folosit pentru a grabi procesul. Aerul din incapere este trecut printre serpentine metalice reci, rezultand astfel apa, iar aerul rece rezultat, este apoi trecut prin serpentine metalice calde, pentru a fi adus din nou la temperature incaperii.

  Aparatele de aer conditionat functioneaza in acelasi fel, dar acestea nu reincalzesc aerul inainte ca acesta sa se reintoarca in incapere.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 7,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.91
  11

 • Intrebari
  0