Cod produs: UMDSENSO25WIFI

Dezumidificator aer TURBIONAIRE SENSO 25, 25l/zi, 250W, Wi-Fi, alb

PRP:
1.599,99 lei
969,90 lei
stoc epuizat

Produse Resigilate

Garantia produsului nou
Retur gratuit in 14 zile
Produsul a fost testat
 • Ambalaj original deteriorat.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 969,90
  872,91 lei
 • Ambalaj original deteriorat.
  Zgarieturi minore pe suprafete lucioase.
  Disponibil in
  Depozit Chiajna
  Str Adriana nr 3, sat dragomiresti Deal, comuna dragomiresti vale
  Ilfov
  pret produs nou 969,90
  872,91 lei
 • Descriere

  Dezumidificatorul Turbionaire SENSO 25 WIFI elimina pana la 25 litri de apa/24h din spatii casnice, birouri, subsoluri, bai, spatii tehnice si garaje, la un volum de aer recirculat de 180 m³/h, prevenind formarea mucegaiului, mirosurilor neplacute si a anumitor tipuri de alergeni. Gratie higrostatului electronic incorporat, dezumidificatorul Turbionaire SENSO 25 WIFI poate monitoriza in timp real umiditatea din aer si o poate aduce la un nivel normal, fie in mod Automat, fie in modul setat dupa preferinta. Mai mult, cu ajutorul modului WIFI si a aplicatiei dedicata smartphone-urilor si tabletelor, dispozitivul poate fi controlat si vocal, cu ajutorul asistentilor vocali: Alexa Amazon, Google Asisstant si Siri Apple, prin intermediul aplicatiei Smart Life (disponibila in Magazin Play si App Store, monitorizand in timp real care este nivelul umiditatii.

  Turbionaire SENSO 25 WIFI poate fi folosit si pentru uscarea hainelor si a textilelor in modul de dezumidificare continua, cu ajutorul functiei AUTO RESTART, dar si al intarzierii la pornire a compresorului (3 min.) in cazul unei pene de curent, dispozitivul isi salveaza setarile, iar la revenirea energiei electrice isi reia procesul de dezumidificare in deplina siguranta.

  Compact si elegant, de dimensiuni reduse, Turbionaire SENSO 25 WIFI poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul, datorita celor 4 roti multidirectionale si a manerului ergonomic, ascuns in designul partii din spate a dispozitivului. Gratie display-ului LCD aflat pe panoul de control, veti afla informatii despre nivelul umiditatii setate/curente, programarea Timer-ului sau ale informatii datorate autodiagnozei. Panoul de Control cu Touch Pad ofera posibilitatea de a alege dintre cele doua viteze ale ventilatorului, de a seta un timp de functionare (Timer) al dispozitivului, de a alege un mod de dezumidificare (Auto/ Continuu/ SLEEP) sau de a activa modul de Blocare utilizare copii (blocarea preventiva a panoului de control).

  Prietenos cu mediul - dispozitivul contine agent frigorific ecologic R290

  Designul modern, marginile rotunjite, dimensiunea compacta, culoarea alba, panoul de control gri deschis, precum si materialele de calitate din care este confectionat, fac ca dispozitivul sa se potriveasca natural oricarui spatiu in care va fi utilizat.

  Pachetul contine tot ceea ce ai nevoie pentru punerea imediata in functiune, inclusiv furtunul pentru drenaj continuu daca doriti sa ca apa sa nu se mai colecteze in rezervorul dispozitivului, ci sa fie evacuata intr-o gura de scurgere, de exemplu. INFO UTIL - Scoateti Turbionaire SENSO 25 WIFI din cutie -> amplasati in incaperea cu probleme de umiditate -> introduceti stecherul intr-o sursa de curent electric -> porniti -> alegeti modul de dezumidifcare sau setati umiditatea la care doriti sa ajugeti.

  DE CE IMI TREBUIE UN DEZUMIDIFICATOR?

  Expertii considera ca nivelul optim al umiditatii relative din incaperile inchise trebuie sa fie sub 50%. In acest fel se impiedica proliferarea bacteriilor, mirosurilor,acarienilor precum si a altor elemente care genereaza alergii si afectiuni ale cailor respiratorii. Folosirea dezumidificatorului, impiedica formarea si dezvoltarea mucegaiului si a ciupercilor pe pereti, deteriorarea tapiseriilor si favorizeaza conservarea corecta a mobilei, cartilor precum si a altor materiale.

  CUM FUNCTIONEAZA?

  Acest produs NU functioneaza cu pastile sau alte solutii care trebuie schimbate la o anumita perioada de timp, costurile de intretinere fiind minime. Acest produs elimina umiditateadin aer prin condensarea apei pe o suprafata rece. aceasta este un principiu pe care cu totii l-am experimentat. Cand savurati un pahar cu apa rece intr-o zi calduroasa, ati putut observa picaturile de apa care se formau pe peretii exteriori ai paharului. Cu mici diferente, pentru a imbunatati eficienta, acesta este si principiul pe baza caruia functioneaza dezumidificatoarele. Un ventilator este de asemenea folosit pentru a grabi procesul. Aerul din incapere este trecut printre serpentine metalice reci, rezultand astfel apa, iar aerul rece rezultat, este apoi trecut prin serpentine metalice calde, pentru a fi adus din nou la temperature incaperii. Aparatele de aer conditionat functioneaz a in acelasi fel, dar acestea nu reincalzesc aerul inainte ca acesta sa se reintoarca in incapere.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 20,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.81
  16

 • Intrebari
  2