Cod produs: UMDSMART14ECO

Dezumidificator aer TURBIONAIRE SMART 14 eco, 14l/zi, 250W, alb-gri

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  PUTERNIC.

  Turbionaire Smart 14 eco elimina pana la 14 litri de apa in 24h cu ajutorul unui flux de aer de pana la 120 m³/h, din spatii casnice, birouri, subsoluri, bai, spatii tehnice etc.

  Previne formarea mucegaiului, mirosurilor si alergenilor, expertii considerand ca nivelul optim al umiditatii relative din incaperile inchise trebuie sa fie de aproximativ 50%.

  Extrem de silentios.

  Cu numai 40 dB nivel de zgomot, Turbionaire Smart 14 eco este la fel de silentios ca o soapta sau ca activitatea dintr-o biblioteca.

  Alege viteza dorita.

  Cu ajutorul celor doua trepte de viteza ale ventilatorului, dispozitivul poate fi silentios si eficient sau cu grad sporit de eficienta pentru situatii cu umiditate foarte ridicata.

  Senzor de umiditate incorporat.

  Gratie senzorului de umiditate incorporat, puteti seta gradul de umiditate dorita, intre 30 - 80% R.H, iar dupa atingerea nivelulului de umiditate setat, compresorul se va opri.

  Designul modern, marginile rotunjite, perforatiile grilei de tip fagure, prin care patrunde generos aerul pentru a fi dezumidificat, culoarea, precum si materialele de calitate din care este confectionat, fac ca dispozitivul sa se potriveasca natural oricarui spatiu in care este utilizat.

  Alte Avantaje de Top:

  Economic: consuma doar 200W si numai atunci cand compresorul functioneaza.

  Display LED si Panou Digital de control: ecranul iluminat LED afiseaza nivelul umiditatii setate/curente.

  Panoul de control ofera posibilitatea de a alege dintre cele doua viteze ale ventilatorului, de a seta un timp de functionare (Timer) al dispozitivului, de a alege un mod de dezumidificare (Auto/ Continuu) sau de a activa modul de Uscare Interna..

  Auto - Restart: in cazul unei pene de curent electric, dispozitivul isi salveaza setarile si isi reia procesul de dezumidificare la revenirea acestuia.

  Beneficii:

  Curata aerul de praf: filtrul de de aer incorporat, lavabil, ajuta la curatarea aerului din spatiile in care are loc procesul de dezumidificare.

  Poate fi folosit si pentru uscarea hainelor, in modul de dezumidificare continua.

  Prietenos cu mediul: dispozitivul contine agent frigorific ecologic R290.

  Portabil si usor de mutat in alt loc: compact, de dimesiuni reduse, dispozitivul poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul gratie manerului ergonomic aflat in partea superioara, discret ascuns in liniile de design ale dispozitivului.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.83
  12

 • Intrebari
  0