Cod produs: UMDSTARTT5

Dezumidificator aer TURBIONAIRE START5, 0.5l/zi, 40W, alb-gri

349,90
-10%
314,91 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  STAR 5 tine sub control umiditatea din:

  • dressinguri
  • dormitoare
  • bucatarii
  • bai
  • holuri
  • camere copii
  • spatii tehnice
  • subsoluri
  • garaje
  • spatii de depozitare

  Turbionaire START 5 reprezinta o alternativa viabila la dezumidificatoarele cu compresor care, in cazul incaperilor care nu prezinta fluctuatii de mare amploare a umiditatii si exces substantial de apa, devin o solutie de dezumidificare supradimensionata, peste necesarul real.

  Dezumidificatorul de aer STAR 5 retine umiditatea din incaperile mici si o mentine la nivelul optim

  Combate dezvoltarea virusurilor, bacteriilor si mucegaiurilor


  Previne aparitia problemelor respiratorii


  Sustine confortul climatic acasa sau la birou

  Dezumidificatorul Turbionaire Start 5 cu sistem Peltier este in principal conceput pentru a corecta in spatiile casnice, fluctuatiile ocazionale de umiditate prin scaderea si mentinerea acesteia la nivelul optim.

  STAR 5

  Ideal pentru ajustarea umiditatii la nivelu optim in cazul unor fluctuatii cauzate de:

  Turbionaire Start 5 este un prieten de incredere in orice locuinta; poate fi folosit si mutat cu usurinta in orice incapere pe tot parcursul anului. Este simplu, aspectuos, silentios si fiabil.  

  Simplu

  Conecteaza-l la o priza electrica si porneste-l. Atat.

  Design compact

  Utilizare indelungata

  Oprire automata

  Usor de utilizat

  Descriere sistem PELTIER

  Cum functioneaza Start 5 cu Sistem Termoelectric Peltier

  Similar dezumidificatoarelor cu compresor, in interiorul dezumidificatorului Start 5 se creeaza o suprafata rece a carei temperatura se afla sub punctul de roua al aerului si pe care apa va condensa, urmand a fi colectata in rezervor. Dezumidificatoarele Peltier nu folosesc agent refrigerant pentru a raci respectiva suprafata, ci un element Peltier integrat - denumit TEC (racitor termoelectric).

  Aceste convertoare termoelectrice compacte se bazeaza pe efectul Peltier: curentul electric se misca intre cele doua parti ale placii elementului, ceea ce face ca o parte a elementului sa se incalzeasca, iar cealalta parte sa devina foarte rece, cu o diferenta de temperatura de pana la 70 ° C intre partea calda si cea rece.

  Dezumidificatoarele cu condensator Peltier dispun de un ventilator integrat care aspira aerul din incapere si il ghideaza spre o suprafata rece, unde temperatura este adusa pana sub punctul de roua; aerul condenseaza pe suprafata rece, iar apa rezultata se scurge intr-un recipient de colectare. Aerul rezultat fiind dezumidificat, este apoi ghidat spre o suprafata calda, readus la o temperatura apropiata de cea ambientala si refulat inapoi in incapere.

  Dezumidificatoarele cu tehnologie Peltier nu necesita un sistem complex de dezghetare ca in cazul dezumidificatoarelor cu compresor, si consuma putina energie electrica. Mai mult, sunt proiectate pentru a fi extrem de compacte si foarte silentioase datorita lipsei zgomotului compresorului.

  Elementele Peltier sunt ultra-compacte, fiind utilizate atat pentru dezumidificatoare cat si pentru mini-frigidere, racitoare de camping mobile sau pentru racirea componentelor de calculator.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 7,50 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.47
  17

 • Intrebari
  1