Cod produs: UMDPRACTICAL12

Dezumidificator aer TURBIONAIRE Practical12, 12l/24h, 210W, alb

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Dezumidificator TURBIONAIRE Practical12, 12l/24h, alb

  Mucegaiul este o problema comuna in multe gospodarii. Poate indica o umiditate ridicata, provocand un miros neplacut si mizerie, distrugand peretii,

  tapiseria si tapiteria, mobila, cartile si tot ceea ce ar putea fi sensibil la umezeala ridicata. Mai mult, poate dauna sanatatii, generand alergii si probleme respiratorii.

  Turbionaire Practical 12 asigura un nivel normal al umiditatii in perioadele cu umiditate excesiva sau ori de cate ori este nevoie.

  Compact, elegant si usor de utilizat, noul dezumidificator Turbionaire Practical 12 este un dispozitiv compact,

  ce poate scoate pana la 12 litri de apa zilnic dintr-o incapere cu un volum de pana la 57 mc, la un volum de aer recirculat de pana la 105 mc/h.

  Recomandat pentru spatii casnice, birouri, subsoluri, bai, spatii tehnice etc.

  Turbionaire Practical 12 previne formarea mucegaiului, mirosurilor si alergenilor, expertii considerand ca nivelul optim al umiditatii relative din incaperile inchise trebuie sa fie de aproximativ 50%.

  Alege viteza dorita.

  Cu ajutorul celor doua trepte de viteza ale ventilatorului, dispozitivul poate fi silentios si eficient sau cu grad sporit de eficienta pentru situatii cu umiditate foarte ridicata.

  Senzor de umiditate incorporat.

  Gratie senzorului de umiditate incorporat, puteti seta gradul de umiditate dorita, intre 40 - 80% R.H, iar dupa atingerea nivelulului de umiditate setat, compresorul se va opri.

  Design placut, margini rotunjite, grila admise aer cu filtru de praf (detasabil si lavabil) prin care patrunde generos aerul pentru a fi dezumidificat, culoarea neutra,

  precum si materialele de calitate din care este confectionat, fac ca dispozitivul sa se potriveasca natural oricarui spatiu in care este utilizat.

  Caracteristici:

  - Economic: Turbionaire Practical 12 consuma doar 210W si numai atunci cand compresorul functioneaza.

  - Display LED si Panou Digital controlat tactil: ecranul iluminat LED afiseaza nivelul umiditatii setate manual si apoi umiditatea reala, dupa setare.

  - Panoul de control ofera posibilitatea de a alege dintre cele doua viteze ale ventilatorului, de a seta un timp de functionare (Timer) al dispozitivului,

  de a seta umiditatea dorita si de a porni si opri dispozitivul.

  - Auto Restart: in cazul unei pene de curent electric, dispozitivul isi salveaza setarile si isi reia procesul de dezumidificare la revenirea acestuia.

  - Portabil si usor de mutat in alt loc: compact, de dimesiuni reduse, dispozitivul poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul gratie manerelor integrate

  aflate in partea superioara, dar si cu ajutorul celor 4 roti multidirectionale detasabile (dupa preferinta)

  Alte Beneficii:

  - Curata aerul de praf: filtrul de de aer incorporat, lavabil, ajuta la curatarea aerului din spatiile in care are loc procesul de dezumidificare.

  - Poate fi folosit si pentru uscarea hainelor, in modul de dezumidificare continua.

  - Prietenos cu mediul: dispozitivul contine agent frigorific ecologic R290.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.58
  36

 • Intrebari
  1