Cod produs: EPLPRO5117

Epilator IPL BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5117, 400.000 impulsuri, 2 accesorii, retea, alb-auriu

PRP:
2.499,99 lei
1.199,90 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Cel mai sigur aparat cu IPL, datorita tehnologiei SensoAdapt™.*

  Culoarea pielii variaza pe suprafata corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protectie UV) citeste continuu culoarea pielii si ajusteaza intensitatea impulsului pentru indepartarea vizibila sigura si eficienta a parului nedorit.

  * Eficienta bazata pe dimensiunea si energia fasciculului, precum si pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranta comuna cu Cyden.

  Recomandat de Skin Health Alliance

  Produs acreditat dermatologic si certificat ca sigur pentru piele de catre o organizatie internationala de prestigiu din domeniul sanatatii pielii, care lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta.

  Perfect pentru pielea sensibila

  Nimic nu te va impiedica sa arati frumos. Setarea blanda ideala pentru incepatori va va trata pielea fara probleme, astfel incat sa puteti folosi aparatul pe zone delicate, cum ar fi fata sau linia bikinilor.

  Indepartarea precisa a parului

  Precis si minutios cu fiecare zona a corpului. Vine cu un capac de precizie care va permite sa il utilizatipe zone mai mici si mai complicate, cum ar fi fata, linia bikinilor si axilele.

  Fara par in 3 luni

  Uitati de epilare datorita puterii laserului. Testat clinic pentru reducerea permanenta a parului in doar 3 luni, patrunde mai adanc in pielea ta

  Aflati daca IPL este potrivit pentru tine.

  IPL este eficient pe tonurile de piele deschise pana la medii, cu parul variind de la blond natural la saten inchis sau negru. IPL este cel mai putin eficient pe parul foarte blond, rosu, gri sau alb, unde exista mai putina melanina pentru a absorbi lumina.

  10 niveluri de intensitate

  Cele 10 niveluri de intensitate iti garanteaza ca lumina se adapteaza culorii pielii tale.

  Modul Alunecare si modul Stampila

  Modul Alunecare declanseaza mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, in timp ce modul Stampila este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici si mai sensibile.

  400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate

  400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult fata de versiunea anterioara a aparatului Silk-expert 5) inseamna echivalentul a 22 de ani de tratament.

  3 moduri de confort

  Normal, Delicat sau Foarte delicat. Setarile Delicat si Foarte delicat reduc nivelul de energie pentru incepatori sau zone sensibile.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 1,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  4

 • Intrebari
  1