Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cea mai variata gama de produse*

FIFA 13 PS3

Cod produs: JOCPS3FIFA13
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • FIFA 13 vine cu cinci inovatii pentru a imbunatatii A.I., driblingul, controlul mingii si duelurile fizice, pentru a aduce libertate si creativitate in atac si pentru a recrea evenimentele si imprevizibilul fotbalului din lumea reala.

   


  Caracteristici:

  Atac Inteligent - Noul sistem de pozitionare inteligenta le ofera atacantilor abilitatea de a analiza fazele de joc si de a se pozitiona mai bine pentru noi oportunitati de atac. Jucatorii vor munci mai mult si mai inteligent pentru a patrunde apararile adverse, vor face sprinturi care sa destabilizeze apararea si care sa creeze culoare pentru pase. In plus, jucatorii poseda viziune si abilitatea de a gandi cu doua faze inainte, pentru a crea, sau a profita de culoarele care apar.

   

  Dirbling Complet - Cu noul control al balonului fiecare atingere va fi importanta. Jucatorii vor avea mai multa libertate si creativitate in atac, vor accelera mai repede si vor avea driblinguri mai precise si mobilitate de 360° .

  Prima Atingere FIFA 13 - Acesta este un nou sistem care elimina controlul aproape perfect al fiecarui jucator si creaza greutati la mingile dificile. Pasele proaste vor fi mai greu de receptionat, avantaj care va putea fi capitalizat de aparatori. Succesul unui jucator va fi influentat de factori precum presiunea defensiva, traiectoria si viteza pasei. Jucatorii cu un control superior si abilitati mai bune vor iesi in evidenta. Vor fi mai putine atingeri perfecte, mai multe sanse de a pierde mingea si un echilibru mai solid intre aparare si atac.  Motorul Player Impact - A doua generatie a acestui moto de joc extinde fazele fizice de la coliziuni pana la lupte fara minge, oferind aparatorilor mai multe sanse de a castiga posesia. Aparatorii isi pot folosi corpul pentru a castiga mingea si isi pot folosi forta pentru a provoca greseli ale oponentilor, chiar si inainte ca acestia sa primeasca mingea.

  Loviturile Libere FIFA 13 - Jucatorii vor avea ocazia sa creeze lovituri libere periculoase si imprevizibile. Vor putea fi folositi trei jucatori pentru a pacali adversarul cu elanuri false, vor fi mai multe optiuni pentru pase si lovituri libere mai bine gandite. Adversarii pot sa reactioneze adaugand sau scotand oameni din zid, tragand zidul mai in fata, sau trimitand un om sa intercepteze pasa sau sutul.

   

  Pase noi - Doua noi optiuni pentru pase au fost adaugate. Jucatorii vor putea sa treaca mingea peste piciorul adversarului sau sa paseze pe jos la intalnire sau la coechipieri.

  Elemente fundamentale FIFA 13 - Elementele esentiale au fost imbunatatite pentru a face experienta mai autentica. Arbitrii vor lua decizii mai bune, inteligenta portarului a fost imbunatatita, la fel si apararea tactica. In plus, au fost dezvoltate noi animatii pentru suturi si celebrari.

  Autenticitate Completa - Peste 500 de cluburi oficiale si mai mult de 15,000 de jucatori din viata reala.

  FIFA 13 ofera cele mai multe inovatii din istoria francizei.

 • Caseta tehnica

  Titlu FIFA 13
  Gen Sport
  Platforma PS3
  Recomandare varsta 3+
  Limba de prezentare Engleza
  Data lansarii 28 Septembrie 2012
 • 0 din 5 stele

  Adauga o recenzie

  Adauga o intrebare